måndag, januari 14

She´s such a mystery

Kanske är jag i mitt undermedvetna bara avundsjuk och vill göra samma sak själv? Men mitt medvetna förstår inte, varför fyra identiska bilder? Som indian dessutom?

Ibland när man ska kommentera i bloggar blir det ju nåt jox så att ens kommentar visas flera gånger. Det måste vara så Englas bilder kommer till också, tror ni inte?

Jag måste bara härma henne en vacker dag. Kanske som indian, kanske inte...

11 kommentarer:

Lina sa...

:)

My mind sa...

Ös på, du kommer att passa finfint som indian.

Ulrika sa...

Avdelning frågor som nog aldrig får svar!
;) ;)

Anonym sa...

Kanske tillhör hon klubben för inbördesbeundran? Kanske hade hon svårt att välja och tog dem allihop?

Anonym sa...

Kanske ska man sluta läsa bloggen Oman inte kan låt bli att reta sig på henne. Få skulle man ju kunna lägga den energin på något roligare, eller kanske tom ngt viktigt! 😜

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Ugh!

Linda K sa...

alla utom anonym: ;)

anonym: jag kanske skulle föreslå detsamma till dig angående min blogg? jag stör mig inte, jag roar mig något oerhört. annars skulle jag väl inte kolla där :P

Anonym sa...

Fast det känns lite som att du hånar henne varje gång du skriver såna här inlägg. Känns inte så snällt och även om du försöker få det att låta som skämtsamt så uppfattar man det inte så!
/Anna

Anonym sa...

Måste säga att jag instämmer med anonym och Anna. Jag älskar din blogg och blandningen i den här, men skämten kring Engla känns osmakliga och jag får intrycket av tt du egentligen inte vill vara elak men det uppfattas då. Jag tror att du står för en bättre värde än så.Är du uppriktigtnyfiken får du väl bjuda in henne till en träff. Fast hade jag varithenne hade jag nog inte vågat komma av rädsla att bli hånad. Du är bättre än att hålla på med vad som liknar vuxenmobbing. Tycker jag.
/Lisa K

Sofia sa...

Instämmer med ovanstående talare ang. vuxenmobbningen. Ledsamt.

Linda K sa...

alla tre: jag vet att en del alltid blir upprörda av såna inlägg. det är ju tråkigt och inte min tanke. och jag håller inte med om det där med mobbning. alla reagerar olika på saker.