onsdag, mars 16

Förresten, är min näsa sned?

Jag vet inte hur det blir med det där rosa läppstiftet. Något man använder ett par gånger och sen tröttnar? Eller, en given sommarfavorit? Nåja jag konstaterar att jag iallafall ser smashing ut i beige, visst?

9 kommentarer:

Att ha det gott sa...

Det gör du
Jag tror du gör det i ett rosa också

Anonym sa...

Nej och vad är det för schysst läppe du har? Snyggt!

// Jenny

Annelie sa...

Jag tror dock att du varit minst lika fabulös i det rosa...

... + att jag brukar testa alla nya färger jag får för mig kan vara den rätta i läppennor (+genomskinligt gloss) först så känner jag mig inte ruinerad om jag väljer att använda färgen 1 gång istället för 100.

Anonym sa...

Du hade varit skitsnygg i ett rosa läppstift! Förvisso är du ju alltid snygg och du hade verkligen klätt i ett rosa läppe :)

Jag var också tveksam till det innan men så sålde de ut ett jag hade tittat på länge. Då kunde jag inte göra annat än slå till! Jag får jättemycket komplimanger för det och jag hoppas de är ärliga ;) den ende som inte gillar det så mycket är sambon, av någon konstig anledning gillar inte han inte att ha rosa läppar. Förstår honom icke!

(En rolig anekdot till din outfit idag: jag har också min spetsklänning från monki, svart kavaj, svarta strupbyxor, svarta skinnskor och pilotbrillor på mig idag. Hahah! Fast rosa läppe och inte beigt ;))

Vad långt detta blev. Hoppas du har orkar läsa igenom. TAck för en bra blogg, Linda! Kram!

Malin sa...

Sne näsa OCH ticks?!

Livet just nu sa...

Hahahaha! Ska också träna på det där med ankmun. Det verkar vara sååå inne. Åtminstone när jag tittade i Åhléns reklamhäfte som kom igår...
Gillar brillorna!

Linda K sa...

att ah det gott: tack :)

jenny: det är ett Tom Ford för Estee Lauder-läppe som är helt underbart. finns tyvärr inte i butik längre, det var nån begränsad upplagegrej.

annelie. jag tror mig ha hittat ett rosa som inte kostar skjortan, ska nog testa ett sånt :)

anonym: hej lookalike :D ja jag tror banne mig det får bli ett rosa också. man får väl gnugga bort det på kvällen då om det inte behagar mannen. kram tillbaka!

malin: ja herregud, jag är ju fullkomligt vanskapt...

livet just nu. övning ger färdighet ;) tack!

Malin sa...

Det är skevheten som gör't!

Linda K sa...

malin: ;)