tisdag, december 14

Tack!

Jag tittade in på Campadre och möttes av beskedet att jag har 495 kronor att handla för. För att jag tipsat vänner som har handlat. Det är ni det. Tack så mycket! Nu ska jag bara invänta någon riktigt trevlig kampanj. Ni som blivit medlemmar kan göra samma sak. Tipsa loss!

Vill du bli med?
Mycket trevligt ofta.

6 kommentarer:

De kallar mig Skrållan sa...

Jag köpte julklapps-presentkort till min syster på Sturebadet Haga via Campadre. Fick du poäng då? Jag blev medlem via länk här på din blogg. Kul i så fall! :-)

Linda K sa...

dkms: så är det nog, tackar! :D

Anna H sa...

Jag har precis handlat för första gången. Men är de alltid så här slöa? Ingen beställningsbekräftelse, inget svar på mail till kundtjänst... Och inga varor heller för den delen. Lite besviken måste jag säga. Någon annan med samma erfarenhet?

Linda K sa...

anna h: jag har upplevt både positivt och negativt. på senare tiden har det fungerat bra tycker jag. trist när dom missköter sig.

Lotta Boström sa...

Meh, i höstas dissade du ju Campadre helt?! Du beskrev dem som slöa, slarviga och helt och hållet oservice-iga. Efter det har jag totalt bojkottat dem. Finns bra många andra, trevliga och snabba ställen man kan fynda på istället!

Linda K sa...

lotta bodström: japp, men man får väl ändra sig? alla får fynda var dom vill :)