lördag, december 4

Hårtankar

Jag tror inte jag har haft så lite hår på huvudet som nu på 38 år. Driftade fram och tillbaka med min frisör hur kort lugg jag skulle ha. Och kom unisont fram till att den minsann skulle få bli skapligt kort. För om man drar den åt sidan med gegga ser det ändå ut som att den är längre. Är jättenöjd. Så skönt med kort. Jag tycker själv att jag passar mycket bättre så här än med längre hår. Jobbigare att fixa med, och mitt självlock ställer bara till det. Samtidigt kan jag avundas andra som har långt svallande hår ner på axlarna. Men jag har fattat att det inte är min grej. Får väl dra på en peruk om längtan blir svår.

4 kommentarer:

S.W sa...

Gah, det här med hår! AMO med sin lugg och jag med mitt midjelånga. Vad gör man? Klippa eller inte klippa? Frisyr eller bara hår?

Jag blir galen.

Linda K sa...

sw: smaken är som baken, men jag föredrar ju frisyr framför bara hår alla gånger :)

Katarina sa...

Du klär ju fantastiskt bra i kort hår.

Jag har provat massor med olika frisyrer och hårlängder i mitt liv och insett att jag helt enkelt gillar att gömma mig i långt hår och dessutom inte klarar att springa till frisören så ofta som man behöver om man ska ha en riktigt frisyr. Även om jag egentligen tycker att det är snyggare. :-)

Linda K sa...

katarina: tack! ja huvudsaken är att man är nöjd. själv skulle jag gladerligen hänga hos frissan en gång i veckan, men då fanns det ju inget hår kvar till slut ;)