söndag, februari 7

Rensning

Idag har jag rensat bland mina Elle Interiör. Jag är rätt duktig på att märka ut de sidor som är av intresse. Nu rev jag ut alla såna sidor och kastade resten. Man bläddrar ju sällan eller aldrig i gamla tidningar. Men i inspirationspärmen däremot!

7 kommentarer:

Linda K sa...

skåneanna: rätta takter! :D

Erika sa...

Åh...jag borde oxå göra så, rensa och pärma och slänga resten. Men det är ju så svårt...vad som är inspirerande varierar med humör och årstid...iaf för mig. Några tips?

Linda K sa...

erika: mjae... jag vet bara att om tidningarna ligger i en hög tittar jag aldrig i dom. då är det bättre att riva ur godbitarna. och jag gillar nog samma saker året om :)

Linda K sa...

skåneanna: goda tips!

Katti sa...

kan du inte blogga lite mer om dina inspirationspärmar? jag skulle också vilja göra sådana. Läggs det i plastfickor eller klistras på vita A4? Vad har man för kategorier? Etc... lite tips från proffset!

Linda K sa...

kattis: det är mycket basic. jag har en pärm med tomma vita sidor där jag klistarar in tidningsurklipp och sånt som är inspirerande att titta på. följer inte direkt några kategorier, mer än att jag har en pärm för inredning och en för mode.

kan visa lite bilder :)

Katti sa...

Tack! Visa gärna lite bilder!

Tomma vita sidor..är det vanliga a4 eller typ kartonblad? Jag som tänkte plastmappar...där ser man :)
Grymt bra ide iallafall.. här finns tidningshögar att ta av!