måndag, februari 15

Kan vi inte bara speeda upp det här nu?

Ni vet dom där plaggen man inte kan släppa? Som man aldrig slog till på för att dom var a) lite too much at the time b) för dyra eller c) tog slut innan man hann. Ibland dyker dom plötsligt upp igen på en bloppis eller blocket eller nåt sånt.

Så skedde innan jul. Dagmas skinnshorts. Ett av mina kan-inte-släppa-plagg. Så jag försökte köpa dom. Och jag försöker än. Kvinnan som har dom av är jättetrevlig men fullkomligt omöjlig att få tag på. Fatta att vi har tragglat i snart tre månader. Och det är inga konstigheter, hon vill sälja och jag vill köpa. Ändå blir det konstigt hela tiden. Jag som även går under namnet fascist-ordnings-Linda vill hävda att det inte beror på mig, jag svara slaviskt på mail inom loppet av en timme (om jag inte sover).

Med lite tur har jag dom kanske till sommaren när dom också funkar att ha på sig. Ni kan då kalla mig skinnshorts-Linda.

4 kommentarer:

Petra sa...

Jag tycker det är mycket vällovligt (?) av dig att svara på mail inom en timme: Det tycker jag hör till god mailsed. Det gör jag också :)

Linda K sa...

petra: nu överdrev jag nog, men jag är snabb på mailen det kan jag säga ;)

Silje sa...

Håper det ordner seg! Du kommer til å bli fin i dem.

Inspirert som jeg ble, måtte jeg sjekke litt her i Norge og jaggu er det ikke noen som selger et par på finn.no... Men i 38, tror det blir i tajtaste laget for min rumpa :)

Linda K sa...

silje: vi får se... :D