måndag, februari 8

Inte utan min el

Det kunde ha varit värre. Man kunde ha varit elallergiker. Kära nån, hon i Outsiders som konstant rapar högljutt och skakar hejdlöst. Nej jag nöjer mig med en dos influensa.

8 kommentarer:

A sa...

Man ska (kanske) inte skratta åt "sjuka" människor, men jag hade svårt att hålla mig när hennes vän startade datorn och hon omedelbart tryckte fram ett par rapar och vibrerade som en brylepudding. Jeeeezzzus!

Sara sa...

Ja, verkligen. ELler gluten.

hedgehog-sara sa...

ja - fyfasen, stackars dom alltså. Hur skulle man kunna blogga?

Linda K sa...

a: ja himmel!

sara: nä det förstås.

hedgehog: det skulle man nog inte.

Elin i Björken sa...

Har hört mycket olika rön om elallergi, dvs. om det är en verklig allergi eller "påhittad". Googlade (ja det finns väl inget mer vetenskapligt sätt!?) och fick veta att man genom experiment sett att elallergiker inte har kunnat känna skillnad mellan när en apparat sände ut elektriska signaler och när den inte gjorde det. Men i vilket fall som helst mår ju de här människorna mycket dåligt.. Men klarade inte riktigt av att titta på den där rapande kvinnan.

Linda K sa...

elin: precis, det spelar väl ingen roll VAD det är, dom mår ju jättedåligt och ajg tror inte dom fejkar. vad skulle dom få ut av det, liksom?

Ann sa...

Alltså hon behövde ju en annan sorts vård. Förstod aldrig varför hon kunde tala i mobil när hon höll den en bit ifrån men blev så sjuk o tokrapade när hon gick lite utanför huset. Om hon nu var så känslig så borde hon inte klara mobil så nära huvudet.
Och när hon började spontansjunga o dansa!!Jisses då dog jag nästan.

Dom andra kändes ju sjuka o lida, men hon var bara...rapig.

Ha en bra dag!

Linda K sa...

ann: vad det är var tycker jag väldigt synd om henne.