onsdag, januari 13

Linda förstår inte, del 345

Det är tio grader kallt ute. Bonussonen har varma vinterkängor hemma. Men han väljer Nike gympadojor när han går till skolan.

Bonusdottern har en fjällrävig dunjacka. Det är fortfarande tio grader kallt ute. Men hon väljer en kappa, modell inte så varm, när hon sticker iväg till plugget.

Jag tänker att ungdomar fryser väl inte så mycket. Eller, har dom bara glömt hjärnan i sängen?

14 kommentarer:

Peace in mind sa...

Eller så är ungdomar bara så übercoola att de inte känner kyla...Liten tassar runt i slitna converse, jämnt och oavsett väderlek:)

Free Fashion Pia sa...

Jag fattar inte heller det där! Jag har en ung man i min bekantskapskrets som går omkring i midjekort skinnjacka och lågskaftade skor (med helt blanka sulor, så han halkar hela tiden). Men han har åtminstone halsduk och vantar (ibland).

Anonym sa...

De har definitivt glömt hjärnan i sängen! De kanske inte har någon hjärna ens, så tror jag att det är, faktiskt.

Att ha det gott sa...

Här i huset finns en likadan
Tygskor mitt i vintern

Petra sa...

Jag kommer precis ihåg hur det var. Jag var exakt likadan. Coolhet är viktigast vid den åldern :)
Har fortfarande en irationell motvillighet till mössor och fotriktiga skor.

Birgitta sa...

Jag har slutat tjata, det hjälper ändå inte.

Mamma till Maja sa...

Igår kom skjortan - den passade perfekt :)!

Linda K sa...

alla: rudis är dom ;)

mamma till maja: hurra! :D

Linda G sa...

Jag tror de fryser fast vägrar erkänna det för sig själva och omgivningen... Jag har sett: 1 ungdom iklädd endast t-shirt och hood-jacka samt 1 ungdom (förmodligen fler) med jacka fast helt bar hals... Och då var det -20.
Det är nästan som en freakshow. ;-)

Loppanlej sa...

Kidsen här verkar inte alls ta skada av kylan medan jag knappt tar mig genom dörrarna för alla bylsiga kläder. Men jag tror det är hjärnan som fattas de små liven... ;)

fru a sa...

härom dagen tyckte jag så synd om en rockers-kille... femton grader kallt, skinnpaj, tajta svarta jeans, doc martens kanske? ingen halsduk, inga vantar, mössa än mindre. det är hårt att vara ball! och kallt.

Camilla sa...

Kommer ni inte ihåg? Man skulle vara så cool och då ingick inte varma kläder! Man hade tunna, halkiga skor, kort öppen jacka, ingen halsduk och å så man frös!! Men cool var man :-)

Ulrika sa...

Det som känns snyggast/vad kompisarna har går före ALLT. så är det bara! Lillebror som är 13 fick Gore-texkängor i julklapp men pulsar iväg till skolan i converse.. :)

Alexia sa...

Dom har glömt hjärnan i sängen. Det är viktigare att vara snygg än varm.