söndag, december 13

Ständigt denna mascara

Gott kvinnfolk! Det är den tiden då jag behöver ny mascara. What to buy? Den ska vara svart eller mörkt mörkt brun. Den ska inte göra mina fransar tredubbelt tjocka utan mer ett naturligt utseende. Det behöver inte vara något vurstingmärke men inte heller nåt för 29.50.

Idag har jag dels Apotekets (kan tycka att man måste jobba lite väl mycket med den för att få frans) dels Laurel eller vad den heter som kom med en tidningsprenumeration. Den gillade jag.

Tipsigt?

20 kommentarer:

Silje sa...

Jeg har alltid vært en fan av Lancome sin forlengende mascara. Altså ikke noe volum nei! I gamle dager het den Extensils, så ble det Flextensils, og nå heter den L'extreme.

Ett lag med den blir lagom fint ;)

Men mascara er virkelig smaken er som baken...

Hanna sa...

Body Shops vattenlösliga. Den sitter fast hela dagen o går att tvätta bort m ngt tvåligt på kvällen!

Linda K sa...

båda: tack, värda att kolla upp!

Anonym sa...

Kanebo 38* är den bästa mascaran om man vill ha naturlig look! Den sitter som scmäck hela dagen och tvättas bort i 38 gradigt vatten - bra va?

/Linda A

Fröet sa...

Lancome Hypnose!

Annie - PD sa...

Och jag älskar Clinique Lash Power :)

http://enteranniesworld.blogspot.com/2009/04/smul-ar-inte-kul.html

Ulrika sa...

Clinique high impact mascara tycker jag är himla bra.. namnet låter som mer åt värstinghållet och det är väl det den är tänkt som egentligen, men tycker den ger kanonfint lagom-maffigt resultat med ett lager!

Linda K sa...

alla: jubel! ska kolla! :)

SkåneAnna sa...

Jag håller med Silje, jag!
Fast jag trodde den var L'Oreal tills jag gick och kikade efter.
:)

Maria sa...

Jag röstar också på Lancôme - lite dyrare men sviker aldrig!

Anna sa...

Kanebo 38 grader. sen jag fann den har jag aldrig bytt - inte ens funderat pa det. Den ar bast. Ingen protest.

Cecilia sa...

Håller med Annie. Efter att Cliniques Lash power kom i min väg vill jag inte ha nån annan. Dark chocolate=snyggaste färgen. Och tvättas lätt bort med varmt vatten.

Linda K sa...

alla: hjälp jag kommer inte att kunna välja :D

Erika sa...

Jag ska göra det ännu lite svårare för dig. Jag älskar makeup stores värstingmascara,den sitter bra och funkar även för mig som har lite känsliga ögon. Så en av deras "inte lika värstingmascaror" är säkert super om man bara vill ha lite vardagslook.

Pernillaheterjag sa...

Kanebo 38+, för man kan köra ett rejält träningspass med mascara = inget rinn... För man kan gråta en skvätt till favoritfilmen = inget kladd.... Super helt enkelt!

Linda K sa...

båda: jisses, det kommer inte att bli lätt...

emma sa...

Måste ju hålla med om att det finns inget som Kanebo 38 grader, once you go there, you never go back. Iaf inte jag, enda mascaran som garanterat inte ger mig svarta ringar under ögonen :)

Linda K sa...

emma: strålande!

Helena sa...

en pillig historia men grymma fransar blir det, maybelline typ "defajnalash" (vet inte exakt vad den heter, tittar ju faktiskt bara på den en gång per dag)

Linda K sa...

helena: ha ha ha, får kolla efter den ;D