måndag, december 8

E ja dum, eller?

Varför lockas jag att hoppa på erbudanden som detta? Det är inte så att jag desperat behöver ett nytt mascara. Och filmen Elizabeth I kan jag hyra vid behov. Och så glömmer jag såklart att avbeställa prenumerationen sen.

Ändå tänker jag Hm...16 kommentarer:

hedgehog-sara sa...

eh, jag har redan lagt i min lapp i det där väskiga kuvertet... Men jag har ju inte ens sett SATC, och behöver en mascara - så why not liksom :)

Fröken Finemang sa...

jag väntar på att det där ska dimpa ner i brevlådan...

o ja, klart man glömmer avbeställa prem.. o ändå hoppar man på de igen! klart som korvspad.. man är dum som spån som jämt går på det.. men lite roligt e de ju ändå.... eller nått..

Linda K sa...

hedgehog: då ere hygglo!

fröken finemang: precis, eller nåt :D

Berta och Prinsen sa...

Nyheter hos Berta & Prinsen!

Välkommen att kika in ♥

Mvh Berta &Prinsen

http://bertaochprinsen.blogspot.com/

Linda K sa...

berta och prinsen: ok :)

Anonym sa...

Det värsta med DV är att de alltid stoppar fakturorna bland allt skräppapper man får tillsammans med tidningen. Jag slänger och sedan får jag påminnelseavgift på 50 spänn. Varje gång. Jag har sagt upp min prenumeration nu. /Anna

Minna sa...

jag öppnade inte ens kuvertet den här gången.

Linda K sa...

anna: det är lite fult av dom!

minna: du slapp frestelsen...

PGW sa...

Vet från säker källa att det är ådana här få-pryttlar-på-köpet är deras effektivaste säljmetod. Stor del av deras prenumeranter är alltid tre-nummers-och-halsband-prenumeranter. Hon tyckte det var lite tråkigt på sätt och vis att inte läsarna valde tidningen utan extra jox. På sätt och vis kan jag förstå henne.

Linda K sa...

pgw: jo det är klart. men när tidningarna skickar ut såna erbjudanden och man vill ha så nappar man ju :)

Sandy sa...

Haha jag är likadan! Säger till mig själv varje gång "nu ska jag inte ta en till 3 nt prem" men nu ligger lappen i väskan och ska postas imorgon. Jag glömmer också att avbeställa..

Linda K sa...

sandy: jag tror jag faller den här gången också. tre nummer + mascara för 49 kronor känns helt ok. gäller bara att avbeställa sen ;D

em sa...

Jag fick hem erbjudandet idag... har inte öppnat kuvertet än och ska försöka hålla mig. Försöka.

Linda K sa...

em: jag har fyllt i blanketten...

Petra sa...

Jag hoppar på sånt varje gång (bara man inte får någon ful väska/sjal/halsband). Och jag glömmer ALDRIG att avbeställa sedan :)

Mie letar guldkanter sa...

Jag tänkte oxå hmmmm i några minuter men sen var jag så duktig att jag kastade det i pappersåtervinningen:) Den här gången alltså;)