torsdag, december 4

Jaha. Okej.

Å konstföreningens vägnar extraknäcker jag ibland som fotograf. Och emellanåt skapar jag tydligen egna nya konstverk när jag tar mig an befintliga. Den här till exempel har jag valt att kalla Flickan i flickan.


UPDATE: Att fundera på: varför ler jag när jag fotograferar? Trodde jag att jag tog en dagens eller en selfie?

2 kommentarer:

Malin H sa...

Hej Linda! Du är ju en kvinna med stil och jag behöver din hjälp. Nu har min fråga inget med ditt inlägg att göra, hoppas det går bra att jag skriver här. Ska på julfest i morgon och ska ha en röd klänning från Filippa K (tror du har en likadan i vit/benvit) vill inte gärna ha svarta strumpor till. Tycker Filippa K modellerna är så snygga när de har "bara ben" men det är ju december så mina tankar går till hudfärgadestrumpbyxor....men vill ju inte se ut som en kärring ;) hur ska jag göra? Hjälp, snälla!

Unknown sa...

malin: hej! eftersom det brinner i knutarna och jag ska iväg och veckohandla svarar jag här i kommentarerna. jag tycker absolut du kan ha svarta strumpbyxor, jag skulle välja heltäckande. för jag tycker som du att beiga andas tant. Nej svarta och ett par snygga svarta stövlar till. Det blir kalas! Kör! :D