torsdag, december 11

F**k u, tandis

Jag tror att det finns en anledning till att många ogillar att gå till tandläkaren. Jag var där idag, och känslan när jag gick därifrån var att jag hade fått betala för att få en utskällning på ett barns nivå ungefär.

Ungefär du måste förstå Linda att tandsten och tandfickor (eller vad f*n det heter) kan leda till tandlossning i förlängningen och är du inte klok som inte regelbundet går till en tandhygienist (har aldrig varit för jag har aldrig informerats om att jag borde) och förresten borde du betala oss en massa pengar varje månad så att du kan få hjälp ifall det skulle hända något och här varsågod betala så här mycket pengar för 10 minuters smärta och hårda ord. 

För ett år sedan när jag var hos en annan tandläkare på samma ställe fanns det ingenting att oroa sig för, allt var så bra så. Jag frågade om det, men då såg min nya tandläkare bara oförstående ut och pratade bort det. Bra internkommunikation på Folktandvården?

Men ni kommer väl att fortsätta läsa min blogg även när jag blir tandlös och bara har tandsten i munnen, kära läsare?

5 kommentarer:

Catarina sa...

Byt tandläkare på studs! Gjorde jag när jag tröttnade på de citronsura tandsköterskorna på folktandvården.
Nu är jag supernöjd, men skulle gladeligen byta igen om det ändras.

Unknown sa...

catarina: ja det får nog bli så!

Anonym sa...

Fler tycker so du: http://www.dn.se/kultur-noje/kronikor/fredrik-strage-nar-ska-tandvarden-borja-visa-mig-all-den-respekt-jag-fortjanar/

Petra sa...

Jag kan tänka mig att vi kanske har varit hos samma. När jag var där för 1,5 ar sedan blev jag sa uppskrämd över den stunande tandlossningen att jag gick rakt ner till apoteket och spenderade 600 pix pa stickor, trad, skölj, tandborstar osv. Sedan gick jag hem till familjen och sa att det skulle njuta av mitt leende, för det var tveksamt att det skulle finnas kvar länge till....
Nu har jag en 27-arig docteur Coppola som är sa snygg att jag inte hör vad han säger :)

Mvh
patetisk 44-aring

Unknown sa...

anonym: !

patetisk 44-aring: HA HA HA!!! honom vill jag också ha!!!