torsdag, november 13

Störd

Kan ni låta bli att störa er på personer som under träningspassen liksom överdriver? Som vid knäböj ska ner med hela arslet i golvet? Som studsar som en satans gummiboll när man förväntas småhoppa? Som sparkar sig själv över huvudet och snudd på i nacken när benen ska upp i luften? Som inte stretchar utan snarare visar att dom kan vika sig dubbla som samtliga håll och kanter?

Jag kan inte riktigt låta bli.

4 kommentarer:

Fliselin sa...

Jag vet! Ser klart överdrivet ut och är irriterande. Undrar varför de ska vara så överdrivna. Men man vet ju inte om någon tycker att man själv är överdriven. Vet att en del tycker att jag är för mycket med mitt springande.

Viveca sa...

Det som jag STÖR mig mest på är dom som låter som att de håller på att avlida. Alltså inte lite flås utan mer STÖÖÖÖÖNSTÅÅÅÅÅNKFLÅÅÅÅÅÅÅSASTMAANFALL

Ja.

Anonym sa...

Jag irriterar mig mer på de som inte tar ut sig ordentligt. De som knappt lyfter fötterna över marken. Varför gå och träna överhuvudtaget om man man inte anstränger sig till max.

/Sofia

Unknown sa...

fliselin: jag tror garanterat att folk stör sig på mig, ibland har man ju värsta flytet och beter sig som om man ägde lokalen :D

viveca: ha ha ha, jag vet precis vad du menar!

sofia: dom som fintränar med mycket smink och smycken menar du :D