måndag, november 3

Bebisfötter

Jag har fått ett erbjudande att testa MayBeautys Footmask. Och att erbjuda mina läsare en trevlig rabatt på masken.Så, jag är igång och testar. Igår tog jag först ett fotbad för att mjuka upp fötterna. Och sen på med plasttofflorna i två timmar.Jag har testat liknande tofflor tidigare, och ser nu med spänning fram emot resultatet av dessa. Tanken är att nu mjuka upp fötterna med ett fotbad dagligen och efter några dagar börjar det yttersta fotlagret flagna. efter 7-14 dagar är fötterna mjuka som kattungar.

Jag ber att få återkomma!

2 kommentarer:

Ellinor sa...

Bara en liten varning.. Inte just detta märke, men sabbade totalt mina fötter med en sådan här behandling för 1-2 månader sedan. Har tidigare testat med OK resultat, men den här gången gick det snett.. huden sprack på hela foten och blev torr som fnöske - trillade bara aldrig av. Fick lägga pengar på fotterapeut som t o m tog bilder på fossingarna för att använda som avskräckande exempel på att man ska hålla sig borta från dylika behandlingar. Trots fotbehandling, krämer och filar är de fortfarande spruckna och ser sju resor värre ut än innan.. aldrig mer!

Unknown sa...

ellinor: hu, det låter fruktansvärt! jag har testat andra behandlingar och bara haft positiva upplevelser. men ibland går det kanske snett. Håll tummarna för mig den här gången!