tisdag, april 15

Le Pliage ftw

Longchamp har enligt mig de ultimata semesterväskorna. Modellen Le Pliage är rymlig, snygg, slitstark och tar minimal plats om man vill ha med den i bagaget. Jag har alla möjliga modeller och storlekar hemma och en med mig nu på resan. Den börjar dock se bedrövlig ut, efter måååånga måååånga utflykter. Så, jag tänker att det börjar bli dags att ersätta skrutten. 

Frågan är om jag ska ha en likadan svart eller omtag ska ge mig på en skinnvariant? Det finns ju tokfina som man kan "personalisera". Sugen på det. Fast smakar det så kostar det förstås. Kanske ska kolla vad flygplatsen har att erbjuda.

En sak är säker. Den ska vara svart. En gång köpte jag en chockrosa (varför? Inte ens jag vet) som jag stolt bar med mig till Italien. På flygbussen hamnade jag bredvid en italienska som var vansinnigt snygg och som också hade en Le Pliage. En svart. Jag kan se henne framför mig. Svart top, jeans och en svart Le Pliage. Och där stod jag med min rosa och kände att jag begått ett misstag. Från den dagen råder ingen tvekan. S art ska det vara. 

Någon som har den i skinn och tycker något?


2 kommentarer:

Sara sa...

Den rosa är min bästa strandväska :) annars har jag en mörkgrå och vill gärna ha en mindre svart också. Älskar dom!

Unknown sa...

Sara: amore!