torsdag, april 3

Åldern tar ut sin rätt, på vissa foton

Förresten, varför är det sån skillnad på mina och andras bilder? Jag är van att se mig själv i dagens-fotografier. När jag tar dom kan jag ju posera efter behag och välja ut den bild jag tycker ser bäst ut.

Idag fick jag ett gäng foton från svärfar, tagna på dotterns födelsedagsfirande. Där ser jag så mycket äldre ut! Här lever jag i tron att jag fortfarande har någon slags fräschör och spänst kvar, och så drämmer svärfar till med en bild tagen från sidan. Där man ser rynkor på min hals. Där jag har någon slags början till dubbelhaka. Där jag ser sådär medelålders osmal ut.

Deppigt ju.

7 kommentarer:

Peace in mind sa...

Du är skitfin ju. Och perfekt i alla avseenden <3

Librarybeth sa...

Det där var ju en beskrivning av mig! (inte du)

Anonym sa...

Åh, vad jag känner igen det där. MEN det var en bild. Annars är du ju just smashing och ursnygg! (med eller utan rynk i häng :))
/Moa

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Det borde vara förbjudet att ta bilder från fel vinkel.

Unknown sa...

alla: tack ni är rara. det är väl bara att gilla läget, det där med åldrande... :)

Jessica E sa...

Men nu låter du som om du är 65 och du är ju blott 42! Jag är 41 och tänker vara fräsch och piffig i många rynkiga år till :-D

Du är skitsnygg så skit i de där stolpskotten till foton! De är en ögonblicksbild medan du ser jättefin ut varje dag på dina outfit foton!!! Hade väl varit värre om du sett haggig ut varje dag och som en rosenknopp på svärfaderns kort...

BTW Gwyneth är 42, Cate Blanchett är 44 år, Julianne Moore är 53 år, Lena Endre är 59 år...Shall I go on?? Alla mycket snygga kvinns som är äldre än oss!!

Unknown sa...

jessica e: men jag veeet! ibland blir jag lite nojig,även om jag för det mesta känner mig ganska tillfreds. julian moore är förresten snyggast i världen!