onsdag, februari 12

Style by Linda K

Hej LindaK! 
Jag, min man och tre andra härliga par ska i slutet av mars på vuxenresa till de Italienska alperna (alltså, skidresa utan barn, inget annat! J). Jag har tidigare bara skidat i de svenska fjällen och detta ska bli helt fantastiskt på många sätt! Jag har nu börjat grubbla på min packning, vad ska med å inte?? Utöver skidkläder o pjäxor, vad ska få följa med? Vi bor på ett schysst hotell mitt i byn, med halvpension, och ska vara borta tos-sön. Jag tar tacksamt emot tips o idéer från resepackningens okrönta drottning! 
Med vänlig hälsning, /Malin

Hej Malin!
"Resepackningens okrönta drottning"... Jag känner mig smickrad! Och jag känner pressen... Nu är det så att mina erfarenheter av skidoutfits äro begränsad. Skidresorna har hittills bara, förutom Sälen och Åre, gått till Norge och där är det inte mycket till outfittande annat än sånt här och sånt här.

Om jag fantiserar om att vara barnlös i Alperna och ha tillgång till ställen att gå till för att äta (och dansa?) skulle jag nog hålla mig till plagg som ett par snygga mörka jeans, kashmiriga tröjor, svart klänning, finstickad kjol, söta koftor att ha till. Ja allt som är snyggt och bekvämt men inte för överklätt. Kavajerna skulle få stanna hemma. Höga klackar likaså. Istället möjligen ett par snygga stövlar/stövletter med klack.

Skulle du stå där klädlös finns det kanske någon trevlig butik att besöka. Eller så hänger du helt enkelt på after-ski och då behöver du ju inte byta om efter backen över huvud taget ;)

Här släpper jag villigt och glatt in personer med alp-erfarenhet som vill tipsa Malin! Shoot!


2 kommentarer:

Garderobenmin sa...

Ärligt talat, jag tror att jag är en del i ett av de där paren....haha. Ska jag känna mig förbisedd?? ;-D

Unknown sa...

liten: är det så!? då måste du ju också komma med bra packningstänk!