tisdag, februari 12

I wajajajajwonder

Nu känner jag mig lite som en person som jag inte kan skriva namnet på utan att bli föraktad men slänger ändå ur mig följande frågor:

Brukar ni ge nåt till era kära på Alla hjärtans? Vad i såfall?

(Puss och kram!)

5 kommentarer:

mis(s)match sa...

Inget. Nada. niente. Känns så krustat med alla hjärtans dag! Bättre att uppvakta en annan dag mer spontant!

Garderobenmin sa...

Jag är ger, på alla hjärtans.....ger även spontant, presenter i påskägg, kan ibland uppmärksamma namnsdagar...osv osv. Jag gillar presenter. Till kidsen blir det var sin rolig tisha och maken får glossigt magasin och en klassisk kalsong ;-)Däremot inga tygsoror som spelar love me tender el hjärtformade what ever´s, inget bjäfs.

Lfthmn sa...

Nää. Om det infaller på en fredag eller lördag hade jag tagit det som anledning att öppna en flaska bubbel och laga något extra-extra gott men inte mitt i veckan bara-för-att.

En pojkvän jag hade för länge sedan påstod att Alla Hjärtans Dag var för tjejer. För killar finns 28 november (tror jag det var): "Oxfilé- och avsugningsdagen".

Marie sa...

Nej jag brukar inte heller. Men idag var jag med en kompis som är tokigt ny-kär och som skulle kirra Alla Hjärtans dag-mys. Tänkte då att lite choklad kan väl inte skada. Så min man kan skatta sig lycklig över ny-kära vänner. Det blev till och med fin-praliner!

Puss & Kram!

Unknown sa...

alla: jag tror det får bli nåt litet för min del. lite blomster har ju aldrig skadat :)