onsdag, december 28

*blink blink*

Anna (Miss UD ni vet) och jag funderar på lösögonfransar. På faran att limma ihop ögonen. Det kloka i att fästa fransarna innan fördrinken.
Vi emottager tacksamt tips på rackarns bra lösfransar!

Visar här alldeles vanliga. För utfyllnad mest.

Lägg till bildtext
Lägg till bildtext

5 kommentarer:

Miss Upsey Daisy sa...

Inte limma ihop. Nejdå.

Lisa sa...

Jag tycker Depends är allra bäst! Finna ju i flera olika varianter beroende på hur extravagant man vill vara :) Det kräver lite övning (eller tålamod!) för att få det klockrent! Tänk bara på att låta limmet torka en halv minut eller så så innan du fäster dom, annars trillar dom lätt av för att limmet inte får fäste. Måla mascara innan på dina egna fransar för att dom ska smälta in bättre. Voila, klart!

Bästa partytricket, och snyggt blir det!

Lycka till!

Linda K sa...

miss ud: icke!

lisa: tack för dessa eminenta tips!

Patrik sa...

Hej!

Jag använder lösögonfransar rätt mycket. De flesta är likvärdiga. Mitt tips är att klippa till dem i flera delar. Ser snyggare ut. Maskera med eyeliner eller kajal. Ett annat tips är att använda svart lim istället för det sk genomskinliga som alltid blir vitt eller blått ihop med sminket.

Det finns sajter på nätet där man kan köpa jättemånga par billigt istället för ty pett par för hutlösa 75 spänn på åhlens men jag minns inte adressen. kanske om du googlar niotillfem+ lösögonfransar.


Lycka till!

/Malin
PS: och inte onykter som sagt och inga barn som stör :DS

Linda K sa...

patrik: oh en fransexpert! tackar :)