måndag, maj 23

Till en mamma

Nu i Mors Dag-tider har jag fått den äran att lotta ut ett härligt kit med hudvård från Nivea. Med följande mums från Nivea pure & natural:
moisturizing dagcreme
cleansing milk
hand
cleansing toner

Berätta för mig vilken mamma som borde få Nivea-kitet och varför. Jag utser enväldigt en vinnare på Mors Dag. Heja!

10 kommentarer:

Erika H sa...

Det borde min fantastiska mamma Ulla, som är mamma till fyra och nu mormor till sex (än så länge). Hon är en klippa som ställer upp med både tid och de råd man ber om.

Miss Tree sa...

Jag vill nominera min fantastiska mamma som vårdar barn på jobbet och vårdar min sjuka pappa i princip all annan tid. Hon behöver banne mig vårda sig själv lite också och detta kit blir en bra början!

Laila och Johan sa...

Jag nominerar mina lilla mor som har jätte ångest för att hon backade på min lilla bil... En bil är bara plåt och plast men en liten mor behöver lite omsorg!

Linda sa...

min mamma borde få ett kit, för hon är så fet och dryg - precis som Nivea! närå, skoja bara, hon är fantastisk och just därför nominerar jag min mamma.

S.W sa...

Jag vill nominera Östfronten, http://eastneck.blogspot.com/ , hon har haft ett sådant tufft år och skulle verkligen behöva en liten gåva.

Anonym sa...

Till skillnad från alla andra nominerar jag mig själv. Jag har precis blivit ensamstående småbarnsmamma som ska försöka hanka mig fram på CSN-pengar. Jag tycker att jag gör ett fantastiskt jobb, och blygsam är jag också.

Viveca sa...

Jag vill nominera min mamma Britt! Jag gifte rmig i juni och hon är oväderlig i allt planerande och festfixande! Därför tycker jag att hon på den stora dagen ska få känna sig lite extra fin & len som brudens mor.

nattvinge sa...

Jag vill nominera min alldeles egna mamma. Varför då? Jo för att när jag tänker på hur jag vill vara som mamma är det exakt som hon är; hon finns där i ur och skur och har alltid råd eller en famn till övers!

Kramar Nattvinge

Fia sa...

Åh, självklart vill jag nominera min egen mamma! Hon förlorade sin storasyster (och jag då min moster) väldigt oväntat förra onsdagen och jag befinner mig dryga 70 mil därifrån! Som fattig student har jag fått vänta med att åka uppåt och istället lägga pengar på en tågbiljett hem till begravningen nästa fredag. Så självklart vill jag skämma bort henne en smula när jag kommer upp på snabbvisit innan vårens sista tenta kallar!

PiaL sa...

Jag vill nominera min svärmor! Varför? För att hon måste vara den sista människan på jorden som fortfarande tvättar sig med en sån där hård tvål, till och med i duschen! Och givetvis för att hon är helt underbar!