måndag, maj 23

Style by Linda K

... provade en klänning på H&M som jag vart väldigt förtjust i. Jag har beställt marinblå leggings till (man kan ju också ha strumpbyxor). Jag velar mellan guld- och silversandaler Är sugen på silver och vad har man till, kofta/kavaj????
Hej Att ha det gott!
Riktigt söt sommarklänning. Gillar de lagda vecken massor! Jag tycker silver och guld fungerar bra till blått, men kör absolut på silver om du föredrar det! När sommaren är som sommaren ska vara = varm räcker det ju att ha en sjal till. Annars en kort kavaj eller söt liten kofta. Inget som hänger ner för långt, då försvinner klänningen.
Båda från H&M.
Personligen är jag inte så förtjust i leggings, men absolut ett par blå om det ska vara ;) Vad fin du blir!

5 kommentarer:

Att ha det gott sa...

tack rara Jättefint

Linda K sa...

att ha det gott: :)

cruella sa...

Snygg klänning men så kort! När ska längderna hitta nedåt igen? Det är inte SÅ klädsamt med rumpkorta klänningar att det är det enda som ska finnas... Trött på allenarådande trender, ungefär som empireskuret som är det enda som funnits i blusväg ett bra tag. Morr.

Linda K sa...

ceuella: men är den SÅ kort? jag håller med om att klänningar som slutar strax under stjärten känns... minimalt. men det finns ju en massa snyggt knälångt också. och maxi om man inte vill visa nåt :)

Att ha det gott sa...

Eftersom jag bara är 156 cm är den inte så kort på mig
och eftersom jag har leggings till så funkar det bra tycker jag