torsdag, maj 20

Morgonens fråga

Om man har skickat ut en elektronisk enkät till nästan tusen personer, och så fungerar inte enkäten. Hur många mail tror ni man får från folk som berättar att enkäten inte fungerar?

9 kommentarer:

E sa...

Antagligen fler än de som skulle orkat svara på enkäten ;)

Unknown sa...

2000

Sara sa...

jag tror jättemånga.

Jessica E sa...

Inget för det är ingen som vågar/orkar meddela att den inte funkar...Jag tycker folk är så fruktansvärt fega/tröga/så inne i sitt så att desällan agerar mer än nödvändigt.

Linda K sa...

agent586: inte omöjligt :)

janne: minst!

hedgehog: och fler ändå :)

jessica e: ha ha, då jobbar du inte på en myndighet full av forskare och andra personer och också vet bäst och hellre än gärna påpekar när det inte är som det ska ;)

Anna A sa...

Jag vågar inte ens gissa!

Andra problem som kan dyka upp när man jobbar inom statlig försvarssektor: arméns musikkår kan ha fått till uppgift att repa SAMMA FÖRBANNADE J***A LÅT till KP:s bröllop. Dag ut och dag in i en och en halv månad. Då är det inte jättekul att sitta i kåken bredvid kan jag lova! fast kul med bröllop förstås.

Linda K sa...

anna a: då kan du den dängan bra vid det hrä laget då ;)

Karin sa...

En miljard gissar jag på.
Jag är systemansvarig på mitt bibliotek. Så fort nåt i systemet hänger sig en halv millisekund får jag trehundra arga mejl. När jag har hunnit läsa igenom mejlet har felet oftast löst sig av sig själv. Folk är verkligen alerten när det gäller att påpeka fel...

Linda K sa...

karin: jag har hört att det är nåt i hjärnan som hellre fokuserar på negativa saker än positiva. synd att det int eär tvärtom ;)