torsdag, maj 27

Bidar min tid *

Ja jag ska såklart också ser SATC 2. För att den bör ses. Oavsett om den är bra eller inte. Man jag känner ingen hets. Jag måste inte stå på barriärerna (dom är väl förresten redan passerade?) Den lär gå ett tag på biograferna. Jag går när jag går helt enkelt. Kanske med kusin vitamin?

* Herregud, jag kan inte fatta att jag skriver så gammalmodiga rubbar. Dom kommer till mig och det är inget jag kan göra.

8 kommentarer:

Garderobenmin sa...

stå på barrikaderna då? ;-)

Linda K sa...

liten: HA HA HA!!!! nu måste det får stå kvar bara för att jag skrev så fel :D

cruella sa...

Jag begriper nog inte varför den bör ses. Konceptet - glamkvinnor i ökensand - känns otroligt mossigt och det lilla jag såg från presskonferensen/lanseringsintervjun gjorde att skämskudden åkte upp illa kvickt.

Linda K sa...

cruella: men satc är satc och ses ska den! av mig :)

Fia sa...

Och den sågs av mig igår! Säger som du: SATC är SATC. Jag tyckte faktiskt att den var bra. Kanske inte ska recenseras av icke-fans. Men vi som älskar "the girls" får en stund av glam. Precis som det ska va´!

Linda K sa...

fia: kul! självklart ska den ses :)

Lfthmn sa...

Jag såg den också igår och hade NOLL (0) förväntningar men gillade den verkligen. Förstår inte varför den fått så dålig kritik. Riktigt skön humor som specialanpassad för kvinnor och många härliga skratt. Den kändes positivt opretentiös på något sätt, fast jag kan inte förklara varför. Tror att det är extra kul att se den på bio, det roligare att skratta högt med många andra än att fnissa för sig själv hemma i soffan.

Linda K sa...

dkms: ja man kanske inte behöver ta den för så mycket mer än vad den är, en feelgoodfilm :)