fredag, maj 21

Komma fab till jobbet

Det är härligt att cykla till jobbet mornar som dessa. Men ibland, när jag sitter vid morgonfikat och tittar ut genom bibliotekets stora fönster ser jag alla som kommer till jobbet. Strosandes med fina somriga kläder, fixade och fräscha (nåja, undantag finns givetvis, låt oss inte glömma att det är en statlig myndighet med forskningsverksamhet...). Ofta med en köpekaffe i handen. Då önskar jag att jag också gjorde jobbentré på det sättet.

Finast av alla är den här snygga människan. Idag hade hon grön kjol ohch grön kofta, en brun Mulberryväska hängande på armen och en kaffe i handen. Hon såg ut som Timotjereklam!

Kollegorna föreslog att jag skulle ta en kaffe från vår automat, gå ett varv utanför och låtsas att jag kom till jobbbet så kunde dom vinka till mig och spela med. Hm, jag vet inte om det skulle vara samma sak...

4 kommentarer:

Sara sa...

inte riktigt samma sak, men det kan funka om du tar av dig hjälmen först ;)

Sara sa...

Jag har hittat din hjälm: http://hedgehog.se/?p=10896

:)

Linda K sa...

hedgehog: ha ha, ja när jag går behöver jag ju inte ha den.

den är coooool! :D

elin sa...

på tal om kollegor! Jag vet att det fanns en tjej som jobbade på ditt jobb (möjligen på en annan.. eh avdelning men ändå samma) som också hade en blogg. Tror faktiskt att det var så jag hittade hit från början, läste hennes och blev länkad hit. Ja, hur som helst, jag har tappat bort henne! Kom att tänka på det nu, jag tappade henne nog för ett par år sedan. Vet du vem det kan tänkas vara och har hon kvar sin blogg? Tror hon hette Secilia.. eller något liknande?