onsdag, juni 24

Det packas

Jag tror det löser sig med packningen. Mulberryväskan gick med nöd och näppe ihop. Sjalarna fick inte plats, men sjalar är ju faktiskt inte klädesplagg. Dom är ju ... sjalar. Får ligga i allt-möjligt-väskan.

Och så måste jag smuggla med en sak, som antagligen skulle få maken at freaka ut fullkomligt. Somligt förstår män bara inte.

Tyllkjolen också, den har jag inte tänkt på. Ser hur jag skuttar runt på en dansk strand iförd den. Sådär helt naturligt, ni vet.

6 kommentarer:

Att ha det gott sa...

Åhh så vacker du kommer att vara när du skuttar fram där på stranden i din tyllkjol

Linda K sa...

att ha det gott: :D

Anonym sa...

Sjalar kan ligga lite varsomhelst - helt rätt. Den översta sjalen på din bild skulle göra sig väldigt bra liggandes i närheten av/på mig till exempel. OM du inte alls får plats med den kan du ju tillexempel bloppa över den till Söööööööder. (Har två Ceannisväskor i samma tyg se. Gillart se.)

:-)

/ Isan

Linda K sa...

isan: ah! jag hör av mig om jag vill lägga sjalen på dig :D

Unknown sa...

Du det här med tyllkjolen Linda K. Den satt som s..t på mig så jag fick lämna tillbaka min. För det är väl den från den stora klädkedjan med ny VD du menar? =)
Har inte sett ngn bild på dig i den skulle vara spännande att få bekräftat att det var mig det var fel på inte kjolen =) Lycka till med packningsprojektet verkar ju vara i en evighet //Sofia

Linda K sa...

sofia: jag befarar att kjolen får stanna hemma men jag ska absolut visa den sen! japp det är H&M-tyllet. den är ju lite galen men jag gillar den :)