torsdag, februari 19

Trickfilmat?

Jag kan inte riktigt släppa. Såg en snutt av det där Jag föder minsann själv jag-programet. Men såg ni kvinnan i den blå lilla bassängen? Hon bara låg där och småpratade medan det kom ut en bebis. Hur är det möjligt? Det såg rent utav ut att vara lite småskönt.

Nåväl, jag behöver inte gräva djupare i det. Jag har fött färdigt. Hepp.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Såg också programmet och förstår inte heller hur det gick till. Eller så var hon så sablans övertygad om att det inte skulle göra ont? Och då gjorde det inte ont? Hon kanske var scientolog?

Vad vet jag, har inte fött (än).

Linda K sa...

sofie: ett mysterium!

Sara sa...

Jag har fött. Och jag kan säga att det inte var läg för småprat. Ens efter epiduralbedövningen.

Jessica - bymom.se sa...

Haha. Jag ser inte den möjligheten... all bedövning denna gång också, tack!

Pia Wester sa...

Såg inte programmet, men har sett ett annat där en kvinna står upp och helt lugnt drar ut en bebis mellan benen, samtidigt som hon småpratar med sin make, som titta på med skräckfylld blick.
Hur? frågar jag mig också.

sagt o gjort sa...

Ush jag va spyfärdig hela programmet. Förlossningar är inte fresh! Ja hennes förlossning var som ett litet kafferep. Kanske beror på att hennes bebis var lika stor som en räka? troligen inte..=)

No-one sa...

Jag veeet, det var den som jag minns starkast från programmet. Såg inte jobbigare ut än att skita. (Ursäkta språket.) Och hennes kommentar sen, att det var bara att acceptera och tillåta kroppen att öppnas, för det är när man spjärnar emot det gör ont... Okej. Låter ju enkelt...

Linda K sa...

sara: nä softa i en bassäng kändes aldrig som min grej :D

jessica: jag hann inte med bedövning med tilde, HERREGUD!

ffp: HA HA HA fantastiskt! :D

picaflor: hi hi, jag försöker också intala mig att det var en riktigt liten bebbe :D


pixalexia: hon måste ha nåt "fel", för så pass kan man inte slappna av!

Anonym sa...

Många föder faktiskt väldigt avslappnat. Framförallt om man lärt sig rätt avslappning och andningsteknik. T o m de som inte har medicinsk smärtlindring. Det är ett faktum. Men.....INTE tycker jag det skall föregå i en vattenbassäng hemma utan kompetent personal.

Linda K sa...

ingela: men hon hade lika gärna kunnat ligga och läsa en tidning! mysko. men schysst om det funkar :) jag skulle aaaldrig göra det själv hemma!

Linda K sa...

skåneanna: urr... :O