lördag, februari 21

Hopp hopp

Igår när jag hämtade sonen på dagis fick jag minsann höra. Sonen hade berättat för fröken att mamma och pappa brukar hoppa nakna i sängen hemma! Eh... Förnekar man detta som jag faktiskt inte kan minnas har hänt (så att sonen sett åtminstone) blir det ju bara ännu mer sant.

Men sen berättade fröken också att en liten flicka berättat för henne att hennes mamma inte drck kaffe utan bara sprit. Då kändes nakenhoppen ändå rätt lindiga.

9 kommentarer:

Anonym sa...

hahahahaha - gudibrallan vad kul och pinit!
Vad mycket de måste få höra, fröknarna...

Anonym sa...

Jo jo Av barn och fulla får man höra sanningen
brukar de säga

karro sa...

hahaha! fröknarna är nog rätt härdade av allt barnen kläcker ur sig om sina föräldrar!

Solrosfrö sa...

Jag vill inte tänka på allt som personalen på dagis och fritids har fått höra... Dottern berättade en gång att "pappa dansar ofta nakendansen hemma han"... Mmmh ;)

Pia Wester sa...

När dottern gick på dagis berättade ett av barnen att hennes föräldrar kastade bajs på henne.....personalen måtte vara luttrad....

Jag är nästan som du sa...

som jag brukade säga till föräldrarna under min tid som dagisfröken: "om ni inte tror på allt som barnen berättar hemma om dagis, så lovar jag att inte tro på allt som de berättar om hemmet här" :)

Linda K sa...

alla: dom får nog höra mycket och jag hoppas dom tar det mesta med en nypa salt :D

E sa...

Tycker sonen sprider rätt sköna rykten om familjen! Jag får lite timotejreklamvibbar :)

StorAgenten påstod att hennes pappa åkte polisbil från dagis... man undrar ju vad hon har fått det ifrån. Eller är det så att en annan pappa blivit upplockad av polisen vid dagis?!

Linda K sa...

agent586: ha ha ha, jag skulle nog att tänkt det senare :D