fredag, januari 23

Gammal och ung

Hade jag varit tio år yngre hade jag antagligen sett fram emot en halabalo (ja man vi sa så när jag var ung... nä det gjorde vi inte, men mina föräldrar kanske?) kväll ute. Fredagkväll - tjicketikaoao! Idag känner jag mig som sjuttiosex och ser fram emot att slockna i soffan till ett glas rött. Och sen förhoppningsvis vara så bedövad att jag inte vaknar av dottern (fast då måste maken avstå starkdryck, kan bli svårt...).

Men först ska 76-åringen och hennes skitunge dejta en go 1-åring och hans ömma moder. Genast känner jag mig som sjutton igen!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hälsa Minna och Jack från mig :)

Anonym sa...

Även om jag är ung, så är jag dödstrött på fredagar och vill titta tv På spåret. Gå upp kl 05.00 fem dagar i veckan gör ingen 24 åring pigg.

Dessutom är jag anställd av en kommun och får vänta på lönen tills den 27:e!

Anonym sa...

Äldre tanter har alltid klätt rätt i leopard. Sov gott på soffan.

Minna sa...

Vi såg värsta unga ut. Jag tror att folk trodde att vi var 25! :D

Linda K sa...

hedghog: jag sänder en hälsning i efterskott :D

angelica: hårda bud!

2 systrar: will do :P

minna: minst :D

www.jansdotter.net/blogg.asp sa...

Jag är ju tio år yngre. Och lite till. Men ser fram emot precis samma sak. Idag har nämligen dottern varit självaste belsebub. Ja, jag känner att det är OK att sno belsebub-namnet från din tös då det är min som innehar rollen just nu. I skrivande stund sover hon dock gott i sin säng och jag äter minivårrullar som om de vore snacks. Öronpropparna är fortfarande på i (hon protestskriker i falsett så att vilken trumhinna som helst faller platt). Jag måste se ganska tragisk ut. Men vad gör det. Det är ju gott. Och ljuvligt tyst.

Linda K sa...

www.jansdotter...: njut, syster, njut :D