onsdag, januari 28

Föll för reklamen

Jag kan riktigt känna hur dom lila små männen (och kvinnorna?) crawlar fram över mina tänder och boxar bort all smuts. Och sen exploderar mina kinder.

Jag har inte provat än. Men jag har ju sett reklamen.

14 kommentarer:

Fröken Finemang sa...

det känns verkligen som att munnen bränns bort.. men det där vänjer man sig vid... Och jag, ska faktiskt köpa den där nya sorten nästa gång på fären. har provat de andra o när flaskan är slut tar de liksom ett tag innan jag får tummen ur igen..
Sen kanske känslan av renhet är hels psykiskt bara för att de känns som det bränns liksom.. men psykisk känsla kan också va bra! =)

Camilla sa...

hihi igår kväll när jag sköljde munnen med den så tänkte jag att det här måste jag blogga om. reklamen är ju sann, det exploderar verkligen i munnen! men jag glömde bort att blogga om det.

Linda K sa...

båda: oh jag är nästan lite rädd nu...

HH sa...

Det är faktiskt ganska plågsamt - men ont ska med ont fördrivas, aknske...?

Anonym sa...

och det är ju snyggare färg än den gröna eller blå :)

Annie - PD sa...

Det gör rent och det gör ont! :D

Linda K sa...

helena: mmm... :P

hedgehog: en tjejflarra! :D

annie: vill man va fin får man lida pin :D

Minna sa...

Terrorskönt.

www.jansdotter.net/blogg.asp sa...

Har för mig att det är Listerine som ger utslag på blåstest, så ha flaskan redo i väskan i passagerarsätet om du någon gång blir stoppar av konstapeln! Jag vågade mig inte på det av den anledningen (...om det är sant är en annan femma). Använder apotekets klassiska Dentan istället.

Petra sa...

Den där reklamen är verkligen effektiv! Till och med jag har funderat på att slå till.

Anonym sa...

Min tandläkare är galen på den där produkten: gamla människors slemhinnor torkar ut och dom börjar med medicin mot muntorrhet, vi andra åker fast i poliskontrollen när vi blåser eftersom det är alkohol i den...

Linda K sa...

alla: jag fick tips att man ska blanda ut med hälften vatten. låter klokt!

Anonym sa...

Min kusin som är tandläkare säger att det enda som hjälper mot karies är flour. Så jag brukar skjölja med flour (dentan) från Apoteket istället för något som fräter sönder munnen..

Linda K sa...

malin: börjar förstå det...