lördag, november 29

Går i barndom över en blus

Det var den här blusen jag provade idag. En Odd Molly. Jag är kär i den. För den ser ut som barndomens blusar. Med broderade blommor och rynk i midjan och vid ärmsluten. Som man hade när man skulle vara riktigt fin. Midsommar och sånt.

Provar den och den känns helt ok. Liten och nätt sådär. Men på tok för dyr. Nix pix. Jag väntar på rea. Varför rear dom aldrig Odd Molly? Så j***a speciella är dom inte. Särskilt nu när dom blivit med guldknapp och finns typ överallt.

Rea blusen sa jag!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Bästa Fru K !

Jag kommer omgående att beställa dessa underbara Eiffeltornsörhängen och vill absolut att de skall vara i silverfärg. På Plezuros sida visas de i silver men du vsar ett par guldfärgade..?? Svårt att veta vad man får om man beställer / Hälsningar dagens i-landsproblem :)

Anonym sa...

Å andra sidan säljer du den lätt på Tradera när du tröttnat och får tillbaka samma peng...!

Linda K sa...

cicci: jag beställde guld, kanske var sista paret. kontakta skaparinnan som rä mycket trevlig. hon kan säkert fixa som du vill ha det :)

hallinbloggar: jo det är klart :)

Anonym sa...

Hej Linda,

Ajabajakids har denna blus i sin adventskalender idag 1 december - inte 70% som du föredrar men åtminstone liiiite billigare!

www.ajabajakids.com

Eva

Linda K sa...

eva: tack för tips! :)