måndag, maj 19

Veckans projekt

Jag har mina Elle i tidskriftssamlare på nedre våningen i arbetsrummet, eller som jag föredrar att kalla det: biblioteket (mmm). I och med vår husutbyggnad (apropå det, var är aaarbetarna egentligen?) kommer en del av den väggfasta bokhyllan få ge vika för en ny dörröppning. Lika med platsbrist för böckerna.

Om jag flyttar upp mina Elle på övervånging frigörs det en del yta. Måste först bara rensa så att dom får plats. Inte behöver man spara flera år gamla Vogue och dylikt. Nej, Elle och Elle Interiör är de enda som består här hemma.

Till verket!

8 kommentarer:

Camilla sa...

Vad härligt att kunna spara magasin! Själv kan jag max spara nummer i ett år sen måste jag riva ut sånt jag vill ha kvar. Men så bor vi ju 4 personer i en tvåa... Känner mig lite som Taikon ibland. =)

PGW sa...

Slänger du Vogue och behåller Elle?! Men vänta här nu ...

Linda K sa...

camilla: jag river ur alla andra tidningar än dom jag sparar, dom kopierar jag i. mmm får kanske dumpa de äldsta numren ändå, det tar ju sin plats...

tpgw: jag tycker elle innehåller mer "normal" inspiration än vogue som mest är glamour.

Sincerely Johanna sa...

En gång om året går jag igenom mina modetidningar och klipper ut det som ska sparas i min klipp-pärm. Resten åker till återvinningen.

anna sa...

det är ett jäkla jobb det där, att hålla jämna steg med sin tidningssamling... den växer så fort!

Linda K sa...

johanna: jag försöker beta av vartefter jag läser.

fru a: usch ja! :O

PGW sa...

Jamen precis! Slänga ut glamouren sådär! Var ska nu mössen hitta inspiration. Nä just ja, symössen tar du ju i fälla ... ;-)

Linda K sa...

tpgw: :P