onsdag, maj 28

POP + 10-gruppen = sant

Härom dagen var jag på pressfrukost på Rum för barn på Kulturhuset i Stockholm. Tilde fick hänga med, hon stannar inte gärna hemma själv ;)

Rum för barn är stans coolaste ställe för ungar. Gå dit om ni inte har gjort det än. Runt runt på plats rusade små modeller med Polarn o Pyrets + 10-gruppens kollektionsplagg på. Jag fastnade särskilt för det grönvita mönstret. Kanske eftersom bibliotekarien i mig fastnade för storyn bakom. Att det ser ut som bokhyllor fulla med böcker. Mmmm. De rödvita och det svartvita tygerna var också fina. Trots att det är rätt "vilda" mönster passar dom jättebra att mixa. En bokhylletröja och ett par bär-slångkalsoner blir apcool!

Inte omöjligt att jag klär ungarna i
Kinji, Treviso och Zibidie i höst.

PS. Frukosten var mumma. Dottern skötte sig utomordentligt. Och mamma fick en tygpåse.

Precis samma sak kan du läsa här!

9 kommentarer:

anna sa...

vad roligt! kan vara den ultimata kombinationen, 10-gruppen och POP. slår kanske tom HM och Marimekko..?

Linda K sa...

fru a: ja jag tror det :)

Anonym sa...

Måste tipsa om fina klänningar jag köpt av en tjej som syr jättefint !
kolla min blogg för bilder o mer info!
www.lyckborg.com

Anonym sa...

A match made in heaven om du frågar mig. Just det mönstret hade jag en börs i som blev snodd på Starbucks i Lima, tillsammans med en underbar Marimekkobörs och lite annat som knappast kan ha kommit någon annan till särskilt mycket nytta & glädje. Bättre present än slungan du fick sist må jag säga. Och nu måste jag fundera ut hur jag ska befinna mig på ett PoP i oktober....
/Sofia

Linda K sa...

anonym: jättefina! :D

sofia: om du inte är på plats ska jag be att få inhandla allt damen önskar! :D

Anonym sa...

Åh, en sån påse skulle man allt ha i sommar. Att ha matlådan, mp3-spelaren, kalendern och pocketboken i, då jag börjar mitt nya liv som yrkesverksam pendlande kvinna.

Linda K sa...

angelica: ja då vore den finfin! finns säkert liknande hos 10-gruppen :)

Jo sa...

Jag sällar mig till skaran som tycker att kombon är genial. Jag är tokig i 10-gruppens mönster, även om jag EGENTLIGEN inte är förtjust i mönster alls. Jag skulle kunna ha en tygpåse i alla mönster, men då skulle nog sambon storkna... Lyllo dig som fick en bokpåse! :)

Linda K sa...

jo: ja jag är lycklig. och mönstren är fina :D