måndag, maj 26

Jag har en liten vän

Nästan alltid när jag ska skriva om vänner får jag impulsen att inleda med Peter Lemarcs Vänta dig mirakel. Den går ju så fint: Jag har en liten vän. Men sen fortsätter den som väntar på mej i sin säng, snart ligger jag brevid. Och där känner jag att vänskapsgränsen passerats och övergått i något annat. Jag älskar mina kompisar, men inte riktigt så.

Hur som. Jag har en liten vän. En bloggläsare som finns i Paraguay. Som skickar så fina och kul saker till mig och mina barn. Från andra sidan jorden liksom, det är så himla kul. Nu ska jag tänka till och skicka något roligt tillbaka.

Tänka tänka...

10 kommentarer:

Solrosfrö sa...

Paraguay? Är det månne Sofia, min gamla basketadept!?! Jag vet att hon hittade till mig via din blogg så nu blir jag nyfiken... ;D

Linda K sa...

jessika: ja om inte hon så en namne! :D

Solrosfrö sa...

It´s a small world! Efternamnet börjar på W... ;D

Lox sa...

Det är min Sofia ni pratar om, och jag råkar veta att hon kommer 'hem' snart. Jag väntar på henne. (Och mina barn på hennes kottar.)

(jag hade tänkt att skicka lakrits till henne nu, men sedan räknade jag ut att paketet inte skulle komma fram i tid.)

Linda K sa...

lox: allas sofia verkar det som :D jaha då får jag skicka till henne i sverige istället då.

Lox sa...

Ok, vi kan väl dela på henne... ;)

Lite mer 'världen är liten'- fakta: Det var till henne som jag sålde Viktor och Rolf klänningen som jag köpte utav dig (som var för stor) för länge länge sedan.

Linda K sa...

jessika: liten var ordet! :D

lox: ha ha ha, vi hänger liksom ihop allihopa :D

Anonym sa...

Ha haaaa så kul det blev här! Ja, jag är samma och allas och det är inte klokt hur cyber-mysigt vi kan ha det :) Men ang fina saker på posten så var det faktiskt Linda K som började för hon skickade helt sådär bara livsnödvändigheter till mig som om vi varit polare i all evighet. Nu blev mina barn arga för att jag inte kunde förklara varför jag skratatde.
/Basket-Sofia, lox-Sofia, V&R-Sofia, Paraguay-Sofia...

Linda K sa...

allas vår sofia: vilket myspys, nu måste vi ju ses alla när du är hemma och gruppkramas :D

Solrosfrö sa...

Hej hopp vilken liten värld! Hinner du hem till den 7 juni så kom till trädgår´n och fika med oss Sofia!!