tisdag, januari 22

FRUKTansvärt

Ha ha ha, men varför envisas Engla med att blogga recept på fruktsallad om och om igen?

Och igen. Och igen. Och så en gång till.

Man blandar frukt. Jag hajar. Jag gör det själv ibland. Ibland tar jag till morot!

20 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha... det har jag missat :) Kan det vara bloggtorka som slagit till måntro?

yllet sa...

Haha! jag går sällan in hos engla men var in en sväng ikväll och häpnade över fruktsalladreceptet! Ned till antal bananer liksom? Jag gör också fruktsallad. Då tar jag så mycket frukt att skålen blir full. Av den frukt vi har hemma. Jag är alldeles för ostrukturerad! Men det såg gott ut! Så nu måste jag äta!

Annie - PD sa...

Men hade hon inte lite nya nyttigheter i den här gången??? :D
Typ nötter! Crazy...

Peace in mind sa...

Klart det var nötter, typ 80-90 gr cashew. Jag brukar ta russin, mycket gott o nyttigt. Som erfaren husmor kanske man borde börja dela med sig av sina recept, och köra på lite komplicerade långkok. Finns intresse? Nähä...

Anonym sa...

Det är ju gulligt ju, att hon bloggar om frukt. Hon älskar fruktsallad, skriver hon. Hennes variant kanske är ganska vanlig, men vadå då? Tycker hon verkar rar. Och alla vet kanske inte vad man ska ha i för att få den god.

Förresten förstår jag inte folk som bloggar om bröd eller skriver hela böcker om hur man gör bröd. Man blandar jäst, vätska och mjöl till en deg, som man kör i ugnen på valfritt sätt. Varför envisas med att skriva ner exakta proportioner liksom? Eller?

Peace in mind sa...

men är jag också tjatig? Har bara haft min lilla hörna i nåra dar och redan bloggat två gånger om den underbara tingesten jag vill ha. Och när den finns hos mig vill jag visa den igen. Garanterat!

Comments by Klint sa...

Hahah! Och det händer att folk lämnar meddelande hos henne och frågar vad hon brukar ha i! Kom igen, en fruktsallad liksom!!

Anonym sa...

Just dropping by to say hello.

HELLO!

Linda K sa...

stina: nej det tror jag inte! jag tror det finns genuint intresseade läsare. och jag är ju också intresserad, fast på ett lite annat sätt ;)

yllet: ja frukt är gott!


annie: ja man kan ha nästan vad som helst i en fruktsallad! :D

anna funderar: husmora på du :P

elisabeth: jag tycker också engla är rar. och att hon överdriver lätt med fruktsallad. jag förstår inte varför man bloggar mat överhuvudtaget, det är ju skittråkigt :)

anna funderar: jag tycker kanske det är lite skillnad på att älta och att räkna frukt?

nina: alla kan kanske inte? :)

bobk: hi bob!

Anonym sa...

Ibland glömmer jag hur man gör, då kan man ju gå in och kolla - smart va? ;)

Mie sa...

Och om man är lite lat så kan man låta bli att hacka och blanda ihop och bara äta frukten som frukt i stället. Det receptet borde man kanske blogga om;)

Linda K sa...

hedgehog: ultimat!

mie: gör det :)

Peace in mind sa...

62 kommentarer fick hon om sin fruktsallad, och alla verkade va tacksamma för receptet. Är jag avundsjuk eller vad är problemet? Jag tänker stackars okunniga barn som inte vet vad fruktsallad är:)

Anonym sa...

Jaaaa... men du har ju ändå gått in och kollat och sökt efter hennes recept nu, eller hur? ;) Lite intresse i fruktsalladerna har du allt! :)
Men ok, jag håller med. Hur svårt är det att göra en sån egentligen? Skicka ner det du har hemma i fruktväg i en skål och veva runt.

Linda K sa...

eniac: det är klart jag är intresserad, annars hade jag inte skrivit inlägget. men det är inte själva salladen som upptar mitt intresse ;)

Linda K sa...

anna funderar: och jag har bara fått 14! orättvist!

Peter sa...

Hahaha, förlåt, men det är ju jätteroligt!

Linda K sa...

peter:kan inte låta bli att tycka det jag också :D

Anonym sa...

Sorry, det var jag som skrev förra inlägget. Menade inte att vara såå hemlig.

Linda K sa...

anna: vilket då? :)