tisdag, januari 22

Dutterutt

Nu har jag bläddrat igenom LaRedoutes katalog som kom med posten idag. Ett och annat hundöra, men inget jag känner att jag måste ha. Det är sällan det när jag bläddrar i postorderkataloger. Det känns inte så... kul helt enkelt. Men en del inspiration framkallar det ändå. Kommer på att just ja jag har ju en liknande sån där, den åker fram i vår när magen försvinner och förhoppningsvis mer därtill.

Vad härligt det ska bli med varmare tider. Vår! Sommar! Jag älskar att jag inte kommer att vara gravid sommartid (om inte något går fruktansvärt fel) utan så sakterliga kommer att hitta tillbaka till garderoben. Jag är redigt trött på gravvoplagg.

Jag tror det var någon som undrade om Filippa K-långskjorte-alternativ? Några såna finns hos LaRedoute som såg helt ok ut.

Ge. Mig. Tillbaka. Min. Kropp.
Ganska. Snart.

4 kommentarer:

Peace in mind sa...

Jag såg nån lilablommig sidengrunka (blus typ) skymta förbi i katalogen, men jag håller mig. Om man öppnar bloppis för att bli av med grejs kan man ju inte samma dag köpa nytt. Eller?

Linda K sa...

anna funderar: jo det kan man visserligen... men sunt tänk :D

Anonym sa...

AMEN.. you got it sister
Var tvungen att kommentera detta inlägg då det känns så bekant. Sitter här "höggravid" med diverse krämpor, bebis ska inte ut förrens mitten av mars.
Min mage, mina höfter, ben längtar efter sin vanliga form, Jeans, svala blusar, amycken som inte hänger bredvid jättebulan Mmmmm.
Hihi att man kan bli så sugen på sin normala kropp att man nästan känner avsky mot "smala" mäniskor på stan med jeans och skinnjacka.
Men iiip när jag/vi kan man snusa bebinacke också, många plus i kanten i vår. Längtan efter kläder stillad och en mysbebbe i famnen =)

MvH Lisa

Linda K sa...

lisa: åh, vi ligger ganska lika i tid. ingen höjdare just nu, ont överallt och bara H&M-plagg typ... men precis, bebinacke och liten fot är värt det :D