tisdag, juli 31

Lite jeans lite svart

Med jämna mellanrum, och ofta på somrarna, slår det mig hur snyggt det är med jeans och svarta plagg tillsammans. För ett par somrar sen när vi åkte till Italien var jag stolt och ny ägare av en chockrosa Longchampväska som jag hade som handbagage. På bussen från planet stod en italiensk tjej med jeans, svart linne och en svart Longchamp. Jag insåg genast mitt misstag. Senare på sommaren fick jag såklart rätta till mitt misstag.

Härom dagen i tunnelbanan satt det en koreansk mamma med sin lilla dotter snett mittemot oss. Mamman hade jeans, svart söt top och guldiga sandaler. Helt rätt, helt snyggt. En sak dessa kvinnor hade gemensamt var svart hår, vilket antagligen gör det hela ännu bättre. Idag försöker jag ändå med mitt blonda spret åstadkomma den italiensk/koreanska sommarlooken.

En skrämmande sak slog mig: jag har inget svart linne! Gode gud som är i himlen, varför har du övergivit mig och allt det där! En garderob av min dignitet, och så inget vanligt svart linne. Jag häpnar över min egen oförmåga. Tur att jag ska handla idag och åker förbi ett H&M. Räddaren i nöden. Bara väst känns nämligen en smula avslöjande. Både här och där.

13 kommentarer:

Anonym sa...

har du inget svart linne??? nä, nu ringer jag kvällstidningarna!! Skandal!

"Hedgehog rasar: Linda K har inget svart linne!"
Läs den chockerande nyheten i dagens tidning.

Anonym sa...

Milda makter! Och jag som har en slags svartalinne sjuka. Välkommen hem till mig och botanisera. Du kan få ett gratis. Har väl sisådär ca. 15 st (sen är jag en hamster också) : )

Sincerely Johanna sa...

Idag kom ditt lilla paket. Tack så mycket.

Linda K sa...

hedgehog: det är förbluffande, jag hålle rmed! visserligen når med spets på, men inget sånt där vanligt. men jag har avhjälpt problemet, med ett för 49 pix från h&m :)

Linda K sa...

cicci: ha ha ha, det var det värsta! som jag och vita blusar då :D skaffade ett på H&M så nu reder jag mig, som farmor skulle sagt!

Linda K sa...

johanna: lyssna gott :D

Anonym sa...

de 49 kr linnena från Hm är helt jäkla ljuvligt sköna. Jag bor i mina. Men inbjuder dock inte till någon inflyttningsfest.

Linda K sa...

angelica: här sitter jag i mitt och stortrivs :D

Anonym sa...

VAA inget svart linne??? Huvvaligen

Anonym sa...

Ja det är juh jätte snyggt med svart å jeans å jag som dessutom är koreanskfödd. Ibland har man tur och är helt rätt *s* Nej men allvarligt, svart hår är helt klart överskattat. De vita och gråa sysns så mkt mera än i blonda svall.

Linda K sa...

mum: jag är rebell! :D

miah: ut och snygga dig med ditt mörka svall :D

Anonym sa...

Jag har inte en enda vit blus å andra sidan

Anonym sa...

De snyggaste linnena jag sett denna sommar kommer från Vila. Vanliga, enkla och ribbade. Skön kvalitet! Och billiga!