lördag, juli 28

Let´s grill

Jädrar i min lilla låda nu håller sig regnskurarna undan, för ikväll ska vi grilla. Jag dregglar redan lite. När man har gäster är det obligatoriskt att själv äta av efterrätten. Hallon-björnbärs-blåbärspaj. Nästan bara bär ju ;)

Slog just huvudet i lusthusdörren, det gör jag alltid. Det är min lott i livet, att slå huvudet i lusthusdörren. F*n vad ont det gör. Men visst visst, bara solen skiner.

Hoppas ni också har sol och en skön lördagskväll. Utan lusthusdörr helst.

8 kommentarer:

Sincerely Johanna sa...

Som jag med pallen i köket. Slår alltid i min högra lilltå i den. Gör förgrymmat ont varje gång. Ha det så trevligt ikväll. Grilla är alltid gott. Och efterrätten lät inte fy skam den heller.

Linda K sa...

johanna: det var mäkta trevligt och gott, tackar :)

Anonym sa...

kan inte låta bli att slås av att du knappt kan äta sötsaker utan att först bortförklara det, iaf de du berättar om i bloggen. låter jobbigt om det verkligen är så...

Linda K sa...

helena: man kan ju välja om man vill tolka det på blodigt allvar eller med glimten i ögat. så jobbigt är det inte. inte för mig iallfall ;)

Anonym sa...

Montera något mjukt men diskret där huvudet brukar slå i t.ex. lite rörisolering?

Linda K sa...

dtk:ha ha ha ja det kanske vore nåt, tack för tips :D

Anonym sa...

visst kan man det men det verkar alltid vara vi kvinnor som säger det "med glimten i ögat", män skulle aldrig göra det eller väldigt få iaf

Linda K sa...

helena: jag står för vad jag själv gör och tycker inte det är nåt fel med det. hur andra män och kvinnor agerar får var aupp till dom.