torsdag, juli 5

Reseklädd

Hm... sa till min kollega att dom här kan jag springa hur länge som helst på stan i, bätte än gympadojor. Det var ju en lögn. Dom är mjuka och sköna, men efter drygt tre timmars röj är mina fotsulor inte att leka med. Skit i det, det var kul ina da city! Och sol. Och värme. Och läppstift. Och det som jag ämnar resa i på semesterns första dag.

Min vana trogen provades det skamlöst. På Åhlens, Maria Westerlind, NK, Mrs H, Zara, Indiska och H&M. Men jag höll faktiskt i hatten och behärskade mig. Utom när det gällde det jag ämnar resa i på semesterns första dag.

Nu är vi så gott som färdigpackade. Jag och sonen delar en stor resväska. Det går ner löjligt mycket i den. Fast inte stråhatten. Kanske får ha den på mig. Mja, den funkar väl sådär till det jag ämnar resa i på semesterns första dag.

Jamen en klänning såklart! Vad trodde ni?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Kör försktigt och ha en riktigt bra semester.
ewac

Linda K sa...

ewac: ska bli! tack detsamma :)

Anonym sa...

Glöm inte att ta en bild och lägg ut i morgon på det du ämnar resa i, för det var väl i morgon som var semesterns första dag?
Säger Petra som snart kan hyra en roddbåt och ro i sin trädgård på hennes semsters första dag, inte i en klänning men i ett par fiskarbyxor!

Linda K sa...

petra: har du en sjö i trädgården? wow :D givetvis blir det en outfitbild innan jag far iväg!

Terése sa...

Trevlig resa!

Linda K sa...

terese: tack!