torsdag, april 19

Ännu konstigare


Fick tips om en utställning med Lisa Rinnevuo! Den håller till på Södra Galleriet på Hornsgatan 34 (puckeln). Ska verkligen försöka komma iväg och se den. Söder är ju aldrig fel.

[skit-Blogger vill inte ladda upp bilder just nu... ]

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jag var där 3 timmar efter att utställningen öppnade på vernisagedagen och då var ALLT sålt. Och jag som så himla gärna ville ha en tavla :(

Linda K sa...

ida: läste att det går bra att beställa litografier. men du kanske ville ha ett original? :)

Annie - PD sa...

Åh, trevligt! Det ska spanas in :) Tack för tips.

Linda K sa...

annie: ja jag vill också! :D

Anonym sa...

När jag var där sa de att de flesta litografierna var slut. Förutom de som är pyttesmå. Hoppas på att hon gör nya litografier snart !

Linda K sa...

ida: jaha då var hemsidan inte särskilt uppdaterad. men ja det kommer säkert fler! :)

Anonym sa...

Å, hennes tavlor är alldeles, alldeles underbara. Vi har haft turen att lägga vantarna på både en duk och en teckning vid ett tidigare tillfälle. Eller ja, vi fick lägga lite pengar också det räckte inte med bara vantarna. Tips, tips: kolla om hon kommer att sälja teckningar igen för de har varit jättesnygga och prisvärda (om man kan säga så om konst...). (Är anonym eftersom jag inte har någon egen blogg och vågar inte starta en för då kommer jag att fastna i träsket ;) )

Linda K sa...

e: grattis! jag köpte en litografi via Elle Interiör för ett tag sen, tycker hennes tavlor är störtcoola! ha ha ha, ja man fastnar garanterat, men det är SÅÅ trevligt :D