onsdag, april 25

Haru lust?

Den som vill får jättegärna inspirera mig genom att maila ett foto på sin lyckade klädförvaring! Eller misslyckade, som avskräckande exempel ;) Jag lovar att inte visa bildera för nån.

Min mailadress finns längre ner i högerkolumnen.

10 kommentarer:

Anonym sa...

ha ha, du kan få blild på min halvmisslyckade

Linda K sa...

asha: cool!

Anonym sa...

Tyvärr det gick inte att ta en bild, alla kläder skymde fuckin kameralinsen"
vi kommer inte in i klädkammaren längre, det ligger cd-skivor över hela golvet. vincent har hittat min cd-gömma! han älskar o sitta o pula där!

Linda K sa...

anne: då tar jag det som avskräckande exempel, att inte förvara cd-skivorna i garderoben ;)

Anonym sa...

Jag läser dina inlägg om garderobsinredning med extra stort intresse :) Ska flytta till nybyggt (lägenhet) nästa år och kommer då få chansen att delvis bestämma hur klädförvaringsbiten ska byggas... Tyvärr blir det ingen "walk in" men det finns ju andra lösningar.

Gillar inte heller trådbackar även om de rymmer en massa... Bra överblick känns mkt viktigt, men också att det ser snyggt ut när kläderna hänger/ligger.

Misstänker att det betyder att man själv måste ha någon form av disciplin när man hänger in kläderna också... :D

Linda K sa...

sara: kul med nu lägenhet! då har du ju ett helt hem att inreda,inte bara en garderob :D hoppas det grå bra, du får väl hänga med och kolla in hur mina planer fortskrider!

Frida sa...

jag har tänkt komma med ett garderobsinlägg i min blogg senare under dagen. Blir som ett "före-reportage" som förhoppningsvis följs upp med ett "efter" när vi byggt klart.

Linda K sa...

frida: prima :) jag kikar förbi!

Frida sa...

nu finns utlovat garderobsinlägg på min blogg

Anonym sa...

Oh, Dux (eller kanske Duxiana) har walk in closets to die for... Mysiga så att man vill bo där. Men så kostar de också som en mindre lägenhet.:)
//Helena