tisdag, juli 29

Vad nytt?

Inte så mycket, men väl:

• dottern ramlade från båtbryggan ner i plurret vilket resulterade i våta kläder vilket ledde till nygammal (loppisfynd) jeansklänning och ganska nöjd dotter.

• ett par röda riktigt fina cowboyboots nästan i dotterns storlek som vi inte kunde motstå. Tallyhoo!

• jag är väsksugen, men det faktumet platsar knappast under den här rubriken.

• det är för varmt för att springa idag. Badade istället. Så kan det gå.

• imorrn käkar vi kräftor till middag!


5 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg liker når du er veskesugen! Fortell mer, da..
-lene

mis(s)match sa...

Lempi??

Unknown sa...

lene: måste klura ett tag till, men det är en gamma goding :)

mis(s)match: nix, men inte helt olik :)

Anonym sa...

lik lempi..? noe? Men kjøpte du ikke en vintage?
Jeg er litt i overkant nysgjerrig, men det er fordi jeg er nokså lik deg i tanker og drøftinger når det gjelder kjøp, kjenner meg veldig igjen i mye av det du skriver.. ;) Jeg vurderer veldig høstens Mulberry Tessie Hobo i oxblood, falt pladask, men har lenge kjent på at en Neverfull i Damian (med rødt for!) hadde vært noe.. Spør deg jeg, siden jeg syns du tenker litt likt meg.. tror du Hobo'en kommer til å bli en døgnflue? Skikkelig "der kommer hun med FW14-veska" som kommer til å bli skikkelig "umoderne" ut på vinteren?
-lene

Unknown sa...

lene: ja jag är faktiskt intresserad av en noe! har en petit i svart och den är underbar. för ett par år sedan hade jag även en stor noe men sålde den. nu undrar jag varför... en LV neverful är aldrig fel, en fantastisk väska som rymmer hur mycket som helst. fast kanske inte så vintrig då. tessie hobo ser mycket fin ut också. attans att det ska finnas så många fina väskor! ;D