torsdag, oktober 28

Style by Linda, del 3

Jag har en omlottkofta från Anna Holtblad som jag köpt hos Judit på Hornsgatan. Den är helsvart med sjalkrage och knytskärp. Ganska lång ner över rumpan och så där stumt stickad som hennes plagg ofta är. Men hur jag än gör känns den som en yllemorgonrock. Hur ska jag kombinera den? Just nu har jag koftan på jobbet, som reserv när det är för kallt. För den är ju jättevarm. Alltid nåt!



Linda svarar: Hej Malin! Vad lyxigt att gå till jobbet iförd stylish morgonrock, säger jag. Lite kimonokänsla över den, och kimono we love. En sån kofta skulle jag ha utan så mycket till. Absolut knuten som du har på bilden. Ett par svarta leggings (japp du hörde rätt) och svarta knähöga stövlar till. Hög eller låg klack spelar ingen roll. Stilrent och himla snyggt. Jag skulle inte börja stoppa in en massa klänningar eller byxor under, koftan är för mycket för det. Den ska liksom bara regera hela outfiten. Fab på dig som är lång och stilig!

4 kommentarer:

Ida sa...

men fusk vilken snygg kofta! jag håller med dig linda i hur jag skulle styla den. plus sotiga ögon och ljusa glossiga läppar till.

Linda K sa...

ida: vajert!

Malin sa...

Känns helrätt! Tack för hjälpen, jag lovar att dokumentera när jag testar. Snarast.

Linda K sa...

malin: vad kul! ser fram emot det :D