fredag, oktober 22

Me Jane - you Doris?

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!
Nu ska vi tävla igen! 


I dagarna lanseras en sprillans ny glasögonkollektion hos Synoptik i samarbete med Gina Tricot. Totalt 11 bågar i olika färger och modeller kommer ut i butikerna. Jag får lotta ut ett par av Gina-bågarna till mina läsare. Gå in på den här länken och kolla in bågarna. Kommentera sedan här vilken som är din favorit och varför.

Vinnaren, som enväldiga jag väljer torsdag kväll den 28 oktober, får en valfri båge från den nya kollektionen med Gina Tricot till ett värde av 998 kr, glas till ett värde av 800 kr samt rådgivning av en glasögonstylist. Kostnad för synundersökning tillkommer.

SEE you!
Jag vill ha Jane...OCH Doris...

46 kommentarer:

tina sa...

Doris!

För namnet (mitt favoritnamn alla kategorier), för färgen (och om det är någon månad färgen rosa ska uppmärksammas extra mycket så är det oktober, varje år) och för att dom är snygga, såklart!

:-)

babarb sa...

You Tarzan, me Jane... Ja Jane skulle sannerligen pigga (piffa?)upp min statliga handläggarlook! Superfina!

hallinbloggar sa...

Jag önskar mig Sharon jag! Jag lovar allt är coolare än de brillor jag har idag : ) Endagslinser i all ära men vill så gärna piffa upp coola outfits med de här bågarna.

ToveB sa...

Grace, Grace, Grace!!!

Har varit sugen på ett par pilotbågar sååå länge (inte minst efter att ha spanat in dina fina guldiga) men slutar ändå alltid med en lagom diskret brun plastbåge hos optikern. Dags att sluta fega ur! När man måste ha kostym hela dagarna kunde det ju få vara roligt att få känna sig lite hipster-light åtminstone.

ToveB sa...

Grace, Grace, Grace!!!

Har varit sugen på ett par pilotbågar sååå länge (inte minst efter att ha spanat in dina fina guldiga) men slutar ändå alltid med en lagom diskret brun plastbåge hos optikern. Dags att sluta fega ur! När man måste ha kostym hela dagarna kunde det ju få vara roligt att få känna sig lite hipster-light åtminstone.

Åsa sa...

Och jag vill ha Kim1 i rött! De var snygga och jag skulle behöva ett par nya glasögon! Det är snart fem år se jag bytte glasögon :( Nästan så att jag ska skämmas men men....

Mrs E (ibland Grefvinnan) sa...

De grå Rita skulle pigga upp min tillvaro. Sjukskriven, utbränd och har haft samma glasögon de senaste fem åren. Till råga på allt har de tappat en skruv och snart ramlar ena bågen av om jag inte fixar det.

Snyft snyft.

Nämnde jag att jag också är vrålförkyld? :p

Men men, alla snyfthistorier åsido, jag behöver verkligen nya glasögon och de här såg jättecoola ut! De skulle verkligen göra mitt år (och nästa, och nästa, och nästa osv)

Linda L sa...

Jag röstar helt klart på Jane.
Har haft ett par diskreta glasögon i 6 år och nu vill jag att det händer något i mitt ansikte:)
Jane är stilig och klassisk, skulle få mig att se intelektuell och cool ut på samma gång.
De kanske hottar upp hela min garderob över en natt?

Garderobenmin sa...

Doris!!! Helt klart Doris. För att jag aldrig trodde att jag ville ha ett par rosa glajer men nu kan jag inte få dem ur skallen och för att något av det bästa som musiksverige har producerat också heter Doris.
Färgen, modellen, namnet!

Pickmepickmepickmepickme! I need a pick me up!

Anonym sa...

Moi i Jane, sköldpaddsfärgade...Mais oui vad fint det skulle vara!

På dagen;
Grå finstickad ulltröja, mörka raka jeans, mina svarta mocka boots med låg klack, svart mocka "påsväska", kamelhårsfärgad rock (eller kanske duffel?!), pärlörhängen och så Janes då.

På kvällen:
Vit enhel sidenblusskjorta, svart pennkjol, tunna svarta strumpor, hööööööööööga svarta pumps, clutch, en pälsjacka och så Janes då.

Très chic!

Christina MH

Sara sa...

Jag skulle vilja ha ett par transparanta Grace, för att känna mig diskret och ändå jäkligt cool när jag träffar kungen :)

emve sa...

Sharon! Jisses vad jag skulle behöva nya bågar... senast inköpta var år 2000 och jag var 18 år. Jag kan inte ens navigera i min egen lägenhet i dem glasögonen så jag får ha linser hela tiden.

Åsa sa...

Som vanligt blir det svårt att slå Sara men jag skulle också välja ett par transparanta Grace för att de har just grace och ändå en tuff edge (och fatta vad snygg jag skulle bli;)

Alexandra sa...

Ginger! Eller Doris.

Mvh,
Nyblivna Glasögonormen (skaffade brillor igår!)

Anna sa...

Greta (i rosa/guld ton!)
För dess nätta model och för att den skulle pigga upp den annars bleka utstyrseln (de helvita klinikkläderna).

Hälsningar
Tandhygieniststudenten

Emma sa...

Grace! Åh Grace! Tunnare piloter som Sharon är så grymt snygga men funkar inte så bra med mina tjocka feta glas (ja, jag är halvblind) - Grace är perfekta!!

Borde verkligen införskaffa ett par coola nya glasögon så att jag kan sluta gå runt med linser 24/7 och slipper skämmas hos optikern när de skäller ut mig för att vara så dålig på att ta hand om mina stackars ögon...

qi sa...

Åh Jane, jag vill ha Jane, de skulle passa mig perfekt!

Librarybeth sa...

Sharon utan tvekan! De fick mig att minnas vad min pappa sa när jag inte helt lycklig blev glasögonorm i 12-13 årsåldern; pilotglasögon är alltid rätt, dottern min. Välj den modellen! Inte gjorde jag det! Han fick rätt - jag fel. Och detta kommer från en man som helst går omkring i sina jobbarkläder på landet. (Vet inte vilken båge i nummerordning han sliter på nu, alltid pilot!)

Alexandra sa...

Eh... jag glömde visst motivera...

Jag hade vetat att jag behövde glasögon lääänge, men av någon anledning blev det liksom aldrig av att jag gav mig av till optikern. Igår fick jag dock helt oväntat lite ledig tid, och slog till - synundersökning och glasögonköp. Yey!

Men.. jag vågade inte välja några riktigt coola bågar, för jag tänkte att man kanske måste tänka praktiskt och välja en lite neutral modell som passar till allt. Så därför skulle jag vilja ha skölpadds-Jane... för att det egentligen var sådana bågar jag ville ha men var för feg för köpa...

Mvh,
Fegisen

sara sa...

De vackra transparanta Grace skulle passa mej perfekt, eller ljuvliga Sharon!
Måste köpa nya glasögon nu då mina gamla är ruskigt repiga, så nu går jag mest utan och får ont i huvudet istället. Men det är svårt när man precis flyttat och inte har något jobb.
Linda, jag skulle bli superglad om jag fick nya glasögon.

Fröken Finemang sa...

Ginger är min favorit, det är sådan jag är ute efter nu, min jakt på glasögon har börjat, (i tankarna då jag varit sjukskriven en tid är det inte läge att jaga i affärer på en stund hehe). Ginger har lite tjockare bågare o "skal" och kommer passaperfekt till min nya långa tantvarning men ändå superfina jacka. Med Ginger på näsan skull vi glädja både mig och min sambo, som slipper höra ett frustrerat skrik "MEN JAG SER JU INTE!!"- när han säger kolla där o kolla där vad tycker du?, o jag ser inte så långt. Ginger skulle förgylla bilfärden, dels för att jag med nya bågar även har nya glas men även för att jag har en timmes bilkörning till jobbet och kan då ibland passa på att se mig en backspegeln. Inget boostar en själv som när man är nööjd med spegelbilden, vilken kan underlätta på tråkjobbet!

Miss Jones sa...

GlamDoris! Hubbabubbapink. Coola.
80-taliga. Snajdiga. Perfekta på min näsa. Motverkar min dåliga syn.
Åh, Doris, Doris - kom till mitt ansikte!

Ulrika Gabriel sa...

Som vanlig skiljer jag mig från mängden och diggar bågen Rita ;-). Glasögon är KUL och en viktig detalj. Jag menar man vill ju både se bra ut och se bra ut!
Jag äger nu ett par större bågar i transparent plast och känner att det inte vore fel med ett par med lite mer "statement". Lite attityd och "jäklar anamma". Ett par coola bågar helt enkelt.
Och hur ska jag motivera att just jag behöver ett par schyssta bågar????
Jag har ingen kung att besöka...
Jag hotas inte av utmätning av kronofogden.
Inte heller har jag brutit ett ben eller blivit bestulen.
MEN, jag ÄLSKAR COOLA BRILLOR!!!
Så är det bara!

Amanda sa...

Jag tycker Doris i rosa är grymt snygg! Det finns ju nästan inga rosa glasögon trots att det är en favorit färg för många- dessutom är modellen riktigt retrocool!

memilla sa...

Doris i svart. Har letat svarta retrobågar lääänge nu men inte hittat men dessa ser helt perfekta ut. Gina Tricot har lyckats med sina bågkollektioner...har deras pilotmodell och älskar dom...tror jag skulle älska Doris också :)

Klara sa...

Min absoluta favorit är Jane. Älskar sköldpaddsfärgen och älskar det faktum att sköldpaddor alltid får symobolisera vishet i tecknade filmer och liknande.. Skulle själv gärna se lite mer vis ut ;)

Ellen sa...

Jag vill ha Doris. De är precis så stora och kantiga som behövs för att ta fram den inre nörden i mig. Hon vill ut!

Ida K! sa...

Självklart Doris i svarta! Det är läckert med stora glasögon och på min fjortisnäsa skulle de göra susen!

Anonym sa...

Grace!! Skitsnygga och dessutom hoppas jag på att jag kan lura min 8-månaders son att jag inte har brillor i dem, han hänger sig fast i mina sköldpaddsfärgade dagarna i ända just nu.

Fru N.

Anonym sa...

Ginger skull sitta finfint på min näsa, så att jag ser bättre. Graviditet och amning har gjort sitt, jag har fått sämre syn. Missade vägskyltar sist jag var ute och körde.. Så har jag en underbart litet kladdmonster som har slitit tag i mina bågar ett antal gånger.. Som föräldrarledig så finns inte riktigt cahsen riktigt där för att köpa ett par nya. Skulle vara fint att ha ett par styliga när jag tar mig friheten och försvinner från man och barn, då jag umgås med vänner eller slinker in på ett jobbmöte. Just nu är det lite trist, med med halv trasiga bågar som jag ser dåligt i. Ginger, tänker på Spice girls. Lite krydda i vardagen vore fint! :)

Angelica

Johanna sa...

Åå jag som precis suttit och suktat efter ett par lite rundare glasögon. Och här dök de perfekta upp, ett par bruna Doris! Vill ha, vill ha!

Hejdå /johanna

Camilla sa...

Mitt namn är Camilla
och jag ser så illa
jag skulle verkligen behöva
ett par nya glajjer för att döva
mitt dåliga samvete över att
det var så längesen jag satt
hos en optiker som undersöker
mina ögon som febrilt försöker
se så bra som möjligt
men det är ju bara löjligt
för jag har ju sett illa
ända sen jag gick i stadiet det lilla. (=lågstadiet)

Kanhända är jag lite "vain"
men jag skulle vara fab i ett par Jane.

:D

Lisa sa...

Sharon!

För mig som haft brillor sen jag var 7 år, så har det alltid varit en del av min personlighet. Jag brukar alltid köra på den "trygga" stilen när det kommer till glasögon. Snyggt, men ganska klassiskt! Jag skulle gärna ha ett par i pilotmodell för att börja öva på min lite räddare sida, och våga börja ta ut svängarna lite. Det är ju ändå bara glasögon! Men har man varith räddhare hela livet så har man! :) Skulle ju inte vara helt fel att sluta med det vid 30 års ålder!

Dom här är lagomt modiga, tuffa och något som jag faktiskt skulle kunna tänka mig att ha på mig dagligen!

Birgitta sa...

Jag har sagt i över ett år att jag behöver nya glasögon. Kanske de kan vara min tur nu då?

De svarta Doris skulle sitta bra på min näsa. Härlig attityd på dem tycker já!!!

Gunilla sa...

jane - varför nya glasögon? jo jag har samma par som jag köpte, håll i hatten nu - 1999!! (bytt glas dock). vill ha nya men det blir liksom aldrig av. tycker jag ser ut som en mupp i allt. känner mig i princip lika osnygg i gasögonbutiker som hos frissan (blött hår stripgt hår och den svarta capen runt axlarna är ingen hit på mig).

Sofia sa...

Oh, hur ska man kunna välja medan Cameron och Kim2?? Helt underbara! Och det är bara att inse: hur ofta har man möjlighet att införskaffa ett par nya, snygga brillor som student med endast lånade pengar som inkomst?

Jessica - bymom.se sa...

Alltså, jag vet inte om jag behöver glasögon men jag tror det... haha. Började gissa mig fram till det när jag fick kisa för att se om det verkligen var rätt avfart. En väg jag åker ofta!

I vilket fall som helst, skulle jag behöva glasögon vill jag inte känna mig gammal... och dessa är ju megatrendiga och snygga! Föll mest för Doris som sköldpaddsfärgade, skulle passa döbra till mitt röda hår och fräknar :-)

Jennert sa...

Åh, jag som just upptäckt en repa på mitt på det ena glaset på mina trotjänare skulle behöva se skarpt igen!

Den första tanken var ett par rosa Doris för att ta upp kampen med en modig väns klarröda brillor, men så siktade jag in mig på svarta Grace. De påminner - på ett bra sätt - om mitt första par som jag fick i slutet av åttiotalet.

Anonym sa...

Äkta "brilleslange" (ja det är norska : )) som inte klarar av att sätta in ett par linser. Har svarta bågar fastlimmade på näsroten sedan några år tillbaka- behöver verkligen se mig själv i något nytt nu. Även min omgivning behöver verkligen se mig i något nytt. Är övertygad om att jag blir sjukt snygg i ett par trasparanta Grace : ).

/M.O

Johanna sa...

Åh, jag skulle välja Sharon, var de lite guldiga? Jag har svarta kraftigare, ganska stora bågar nu, och känner att de passar bra till vardags, men ibland vill jag ju ha nåt helt annat. Pilotmodellen kan ju aldrig bli fel, och en riktig kontrast mot mitt "vanliga" jag. *hoppashoppas* Kram från Linköping

Lfthmn sa...

Jag skulle vilja ha Jane! Jag skulle se så tuff ut att ingen leverantör skulle ens våga FUNDERA på att inte sänka priserna PRECIS så mycket som jag vill...!

*tiger-morr*

Anni K sa...

JANE!!!
Jag vill ju oxå kunna se bra ut samtidigt som jag ser.bra.ut... och just nu gör jag inget av dem.
Ser ut som en skata och ser som en blind höna.
Jane skulle definitivt hjälpa mig i vardagen.
Kram
bunnyanni@hotmail.com

Linda sa...

Sharon!
För att jag är så stor och tung och ful just nu och jag tänker att de där glasögonen kanske skulle ändra synen på mig själv :)

Ann-Louise sa...

Kul med tävling! Jag är helt klart en Jane person, vilka snygga bågar!
Behöver pigga upp mig själv med nya trendiga bågar. Är just nu mammaledig och med mammapening blir man inte rik och måste prioritera annat före sig själv
Går just nu runt med bågar avskavda av hårfärg..haha! Snyggt.. nä inte speciellt!
Håller tummarna för vinst!

Anonym sa...

Hejhej! Ett par svarta Doris skulle sitta som en smäck! En man ramlade över mig på tåget igår, bågarna knäcktes och är stiligt lagade med gaffatejp för tillfället.

hälsar Kristina

Fru Juneberg sa...

Ett par sköldpaddsfärgade Jane skulle jag vilja ha så jag skulle se så där lagom nördig ut. =)