tisdag, november 19

Med byxorna nere

Nu hjälper ni till här. Tack. Jag har kommit att gilla den här Isabel Marant för H&M-klänningen. Här har ni mig en provhytt med brallorna vid fotknölarna (orka ta av skorna) funderandes över om storleken är bra eller om jag borde ha en storlek större (ni vet siden tunt och skirt, å andra sidan ska jag väl inte hjula med den heller). Samt huruvida det är en keeper eller en let-go-er.
16 kommentarer:

Frida sa...

Jag skulle köpa den om jag hade ett specifikt tillfälle att bära den. Och skulle ta en storlek större om den känns tajt och som om den skulle kunna spricka ifall jag fick lust att dansa loss (och det kan man ju få).

Anonym sa...

Absolut en keeper. Skitsnygg på dig!

Peace in mind sa...

Fin på dig. Älskar fö att du provar med brallorna nerhasade. Gulligt ju <3

Anonym sa...

Håller med! Du är snygg i den!
/Barbro

Sara sa...

Jättefin, köp den! :)

Pudding sa...

Och jag säger "Tack och hejdå!" till den, typ....
Tycker att det finns så mycket i affärerna nu, som är sååå mycket snyggare...
Men om du gillar den, så kanske du skulle ta en storlek större - fast då misstänker jag att den kanske blir för stor för dig...

Anonym sa...

Intinktivt nej, men om du ska köpa - upp en storlek. Ser trång ut på överarmarna. Sväng förbi Noa Noa istället som kan erbjuda något i samma stil - men bättre utfört!

Lotta sa...

Nja, tyvärr. Tycker att det genomskinliga ser knasigt ut med synlig BH och underkjol. Det ser lite corny ut. Skaffa i såfall en riktig underklänning - promise!

hallinbloggar sa...

Den är jättefin! Provade den men den var extremt liten i storleken tycker jag! Hur sitter en storlek större?

Anonym sa...

Keeper!!! (Storleksmässigt ser den ju ut att kaaaaanske vara lite på gränsfall, men tror att en storlek större skulle vara för stor.

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Haha, jag prövar också med byxorna nere vid fötterna! Och klänningen är fin.

Lina sa...

Fin!

mis(s)match sa...

Tror det finns snyggare, om inte lite större oxå. Siden spricker snabbt i sömmarna. Provade den själv och tyckte att den blev lite väl puffigt på armarna och för genomskinlig för att känan att jag skulle ha den ofta. Så jag säger nej även om det är Isabel Marant (pour HM).
Part Two har förresten oxå snygga klänningar just nu!

Malin H sa...

Du är jättefin i den Linda!

Unknown sa...

alla: tack för tyck! jag kan fortfarande inte bestämma mig. den fanns inte kvar i större storlek, så jag vet inte hur en 40 skulle sitta. sanningen är väl egentligen att jag inte spontant skulle gå och köpa den här sortens klänning i vanliga fall och att det har med marant att göra. dum anledning antagligen, ält ält... :)

Sofia sa...

Den klänningen var faktiskt det enda plagg jag hade bestämt för att köpa från samarbetet. Jag gick dock upp en storlek från min normala vilket funkade fint, tanken är ju också att livet ska "blusa" lite. Själv är jag inte så förtjust att låta BH:n synas utan jag kommer ha min med linne med spaghettiband under. Och jag är också lite osäker på den men var ändå tvungen att ha :-)