fredag, november 22

Bli inte ledsna nu men jag tänkte älta hår igen

MEN JAG BLIR JU GAAALEN! Kollade almanckan igår och det är åtta veckor sen jag var hos min frisör. Inte undra på att jag lider. Och så visar Mis(s)match dom här bilderna. Hon är så fin, Michelle. Och kort hår är ju kalasfint.

Varför håller jag på och håller på då, kan man undra. Jo, med jämna mellanrum får jag för mig att jag ser så himla okvinnlig ut med kort hår. En medelålders (så nu beskrev jag mig själv så för första gången, också något att gråta över) människa med kort/tantig frisyr.

Ser alla bilder på kvinnor med svallande långa lockar. Samtidigt som jag vet att min hår inte alls skulle se ut så om jag lyckades spara ut det.

F*n.

UPDATE: Men guu, jag råkade radera istället för att publicera kommentarer. Förlåt! Skriv igen snälla!

8 kommentarer:

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Jag tycker det är bra att du ältar. För då är jag inte ensam. Förstår precis vad du menar. Älta på! Jag är på din sida!

Anonym sa...

Du okvinnlig...? Näe inte ett dugg. Du är ju vrålsnygg och KVINNLIG i ditt korta hår. Så det så! ;)

Pudding sa...

Din blogg - så du får ju säga precis vad du vill här ;)

Men det här med hår är inte alltid det lättaste kapitlet...
Mitt hår är inte på "min sida" för tillfället, men jag hoppas på att vi ska bli kompisar inom en snar framtid igen! Klippte mig i onsdags, och jag visste hur jag INTE ville bli klippt, så det fick bli det vanliga klippet igen, fast med några centimeter extra....
Det jag gjorde inför detta besöket - var att jag kollade igenom mina egna bilder - för att se vilka frisyrer jag har haft genom åren, och det hjälpte mig att inte göra ett misstag denna gången...
Bilder på andra kan vara till hjälp och inspiration, men mitt tips är att kolla igenom dina egna bilder - för det kan kanske hjälpa dig i ditt "lilla" beslut!

Anonym sa...

Du ser inte alls tantig ut, men jag håller med dig i sak - ska man ha kort hår ska det vara riktigt kort och inte varken-eller-mittemellan!
/Barbro

Sture och Bertils mamma sa...

Jag tycker du är snygg i lite längre hår också!
Apsvårt det där med hårlängd, har till slut insett att kort hår inte är min grej. Problemet är ett hår som står åt alla håll samtidigt om det inte är kortklippt... håhåjaja, utredningsbalsam anyone?

hallinbloggar sa...

Åh, det är så svårt. Tycker kort hår är supersnyggt. Men då ska det vara kort och inte halvkort vilket du brukar ha och är så fin i det. Det är inte många som passar i det då man måste ha en fin huvudform. Med storlek 54, kort hals och breda axlar ser det väldigt roligt ut på mig själv. Men på andra. Smashing!

jenhes sa...

Men hey, jag som just har bestämt mig för att klippa av det långa håret - just för att jag är *hrm* snart medelålders. Och för att det är så ärtans trist att hålla på och hålla på med håret. Och för att det är så trist när man har gamla hårstrån överallt. Och för att det är så mycket jobb med att hålla ett långt hår snyggt och inte risigt. Och för … äh, det får räcka.

Du ser jättebra ut i din frisyr, men jag vet, man måste få göra sina egna misstag! ;)

Unknown sa...

i will not: söstra mi :)

anonym: tack vad snällt skrivet :)

pudding: MYCKET klokt. jag brukar också kolla bakåt i flickr för att kolla mitt eget hår, ska nog ta itu med det igen!

barbro: jag är en velpotta helt enkelt!

s och b:s mamma: aldrig får man vara nöjd ;)

hallinbloggar: hm... :)

jenhes: men det är ju precis samma som jag, fast tvärtom. man vill ha det man inte har :)