söndag, juli 21

Rent var det här

Hej jag heter Linda och jag är städnarkoman. Jag vantrivs när det börjar bli smuligt på golven och det ligger saker spridda över hela huset. Tvättkorgar ska vi inte tala om, jag har någon slags allergisk reaktion mot såna. Jag liksom måste städa!

Så idag har jag röjt. dammat, dammsugit, tvättat och skurat. Och nu är det härligt rent och fräscht överallt. En ren njutning att gå runt barfota och känna att det inte fastnar smulor under fötterna. Känna doften av nybäddat i alla sängar. Plocka in tvätt som torkat ute i vinden. Kolla in i barnens rum och mötas av bara lindrigt kaos ;)

Ett stycke grundligt städat sovrum.

11 kommentarer:

Carina sa...

jag hatar när det är stökigt
men jag hatar oxå att städa Jobbig kombo

Sara sa...

Du kan få städa hos mig any day ;)

Unknown sa...

carina: ja det är ju mindre lyckat ;)

sara: tack du, jag har inga behov att städa hemma hos andra :P

S sa...

Oj så fint! Gillar verkligen din inredningsstil, du har öga! Tänker på citatet Det finns en röd tråd genom allt man tycker om som gör att det passar ihop.

Unknown sa...

s: tack vad roligt att höra! jo jag gillar sånt :)

Jessica E sa...

Tänker som du!! Får stressutslag av röra och smuts.

Har du något bra tips på hur man ska få barnens rum att se mer stilrent ut? Mina tjejer har en långsida med tre hyllor som går från sida till sida och där samlas ju alla småpryttlar så det ser så rörigt ut...Jag har försökt köpa lådor för att rensa lite men det blir ju ändå plottrigt..

Jag får erkänna att jag gör rensningar bland alla Mc Donalds leksaker och otaliga teckningar med ett streck på när barnen inte är hemma.

Unknown sa...

jessica: känner igen det där. jag satsar på att samla smågrejor i förvaringslådor. båda barnen har stora "platta" lådor under sina sängar som sväljer lego, barbiedockor och diverse annat. sen har vi ikeas trofast att stoppa grejer i. jag FÖRSÖKER tillämpa att har man lekt med en sak och vill börja med något annat måste man först plocka undan det första. precis som på dagis, inga konstigheter. funkar någorlunda bra ;) och precis som du skriver, att regelbundet rensa bort trasiga/inte aktuella/skräpleksaker är underlättar också!

PiaL sa...

Jag skriver under på det där. Älska nystädat! Och kul att få se en interiörbild också! Det ser fint ut.

PiaL sa...

Jag skriver under på det där. Älska nystädat! Och kul att få se en interiörbild också! Det ser fint ut.

Jessica E sa...

Linda K: Tack för input! Vi har också platta lådor under sängen men där har vi just nu baby leksaker i väntan på att sonen som är 1 månad ska leka med dem.. Ska kanske förvara dem någon annanstans så att jag kan få ner tjejernas plotter i dem i stället...

Unknown sa...

pial: tackar! :)

jessica e: kanske idé om det finns plats för babysakerna någon annanstans :)