söndag, mars 17

Style by Linda K

Linda, ett stiltips pliis: köpte en röd-blå storrutig skjorta (vit bottenfärg alltså) Den är skön och med bra passform, men hur stylar jag sen utan att det blir "tally-ho" liksom? Kan man klä upp den alls, till jobbet??

Hälsar B-M


Hej  B-M!
För det första tycker jag inte det är fel med lite tally-ho på jobbet, det torde tvärtom liva upp. Rutig skjorta - jättesnyggt! Men jag förstår vad du menar. Jag skulle kanske undvika pösiga ljusblå jeans (tänk cowboy) och istället hålla mig till tightare brallor. Svarta eller mörkblå förslagsvis. Kavaj till ger också ett mer uppklätt intryck. Instoppat är såklart med städat än hängande utanför. Hellre klackar än boots. Ingen väst!

Jag har en bild i min inspirationspärm (sista bilden) på en tjej med rutig skjorta, svarta skinnbrallor och svart kavaj. Perfekt. Även ett par bilder på andra snygga donnor i rutigt:

Figursytt - trevligt. 

Ja nu blev det kanske lite cowboy andå, men på ett snyggt sätt. Så här skulle jag lugnt kunna vara klädd på jobbet. 

Nerstoppat och (lagom) uppknäppt  - också trevligt. 

Den perfekta. 

Vad sa du nu då? :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jo man tackar! Gillar alla! Skjortan liknar mest den första i färg. Kom på helt själv ;) att jag kan ha skjortan med vita capris i sommar, då blir looken marint krispig och fräsh! Ha en fin vecka!

hälsar B-M

Unknown sa...

b-m: ja i sommar funkar allt möjligt, låt oss längta dig! :)