lördag, mars 16

Style by Linda K

Linda! Tips på coola gympadojor att glida till jobbet i och även på kontoret?!

Häj!

Jag märker när jag surfar runt att jag snöar in på vita sneakers. Jag har nog alltid gjort det. Vilket tyvärr rimmar illa med att jag har stora fötter (för att vara tjej) och att vitt knappast får dom att se mindre ut. Låt oss skita i det och ta en titt på vad jag gärna skulle knalla till och på jobbet i!


Såna här såg jag på Henrik Schyffert i en tidning när jag satt hos frisören igår. Och blev genast kär. Både i Schyffert (farao vad snygg han är då) och i dojorna. För jag vägrar tro att det är enbart en herrsko. 

Converse i alla dess färger och modeller funkar såklart. Jag föredrar själv antingen vita eller svarta. Den här helvita modellen ovan känns HELT rätt i vår. 

New Balance har snygga skor. Lite sportigare, och det kan vara hur fint som helst både till jeans, kjol och kostymbrallor. Också många snygga färger. 


Med jämna mellanrum blir jag förälskad och skaffar dom här. Klassiker från Reebok. Sen är det det där med mina båtar till fötter, men jag brukar ignonrera det så gott det går...

Alla dom här tycker jag är finfina till både brallor, klänning, shorts (om man nu har det på jobbet) och kjol. Om du är färggladare än jag väljer du så klart nåt i den vägen, men vitt funkar ju till allt. 

Sko dig! :)Inga kommentarer: