Jag svängde ihop en fruktsallad. Receptet? Jo men visst. Ett varningens ord bara, den är inget för amatörer.
1 banan (skalad)
3 plommon
1 apelsin (skalad)
25 vindruvor
1 dm vattenmelon (... ja typ skalad)
Finfördela frukterna. Jag brukar skiva tämligen planlöst, för spänningens skull. Blanda ihop nogsamt (det blir så tråkigt att äta varje frukt för sig). Ät med sked.
Sen kan man tänka sig att allt blir mörkt. Eller jag vet inte...
6 kommentarer:
Jag slutade läsa vid 1 banan (skalad) alldeles för krångligt.
Jag känner mig lite osäker på det här med 25 vindruvor... vilken färg? Vilken storlek? Med eller utan kärnor? Ska de delas eller läggas i hela. Så typiskt stjärnkockar att tro att man ska kunna läsa mellan raderna :)
(Men ärligt talat så tyckte jag melon lät riktigt smaskigt - det har jag ärligt talat aldrig provat själv)
jag tänkte detsamma - framför allt på plommonen. Ska dom läggas i hela, med eller utan kärnor? Det här var svårt.
Och kan man byta ut bananen mot någon annan frukt om man inte äter bananer?
Jag vill gärna ha en bild till recepten jag ska laga. Hur ska jag annars veta att det ser gott ut, liksom.
/Cam
alla: jag förstod nästan det, att det var överkurs för gemene man. alla barn i början. jag har ju hållit på ganska många år med fruktsallad, det tar ett tag innan man får till det. jag vill ändå uppmuntra er alla att försöka och försöka, tappa inte hoppet! testa, experimentera, utmana er själva!
Skicka en kommentar