tisdag, september 25

Min Missoni?

Så, blev det nåt Missoni för er? Jag tänker mig dottern i det när. Sen tänkte jag inte mig själv i något. Fast sen tänkte jag kanske den här ändå? Eller inte. Eller? Får testa och se.


18 kommentarer:

Spiro sa...

Nä, blev inget till mig. Orkade inte vara uppe igår och orkade inte kliva upp imorse. Skit också. OM det skulle vara så att du inte vill ha din och OM det är M, kan jag få vara först i kön att köpa den? :-)

Linda sa...

Inget för mig än så länge. I sådana fall blir det den där lite längre koftan.

Birgitta sa...

nä när jag kollade va den jag vill ha slut...:( Och butikerna här är så små så de har nog inte fått in kläderna:(

Kicki sa...

Jo det blev det! Två klänningar och en halsduk (beställt på nätet). Och så en blus och smycken idag - men det var fullkomligt hysteriskt på Lindex vid Hötorget kl 8.00. Folk slet åt sig typ fyra klänningar av samma sort så det fanns inga kvar när jag kom fram till stället där de skulle hänga :). Tur jag fick mina favoriter igår.

Åsa sa...

Jag beställde en mönstrad väska och en scarf i går. Jag bryr mig inte om att "varje kvinna snart har det"... för jag bor på landet, och här kommer ändå inte alla att ha det! ;) En fördel med att vara lantis!

Jessica E sa...

Japp, jag klickade hem en klänning, en kjol, ett armband och två barnklänningar på VIP-shoppingen.

Ida sa...

Jodå, jag spenderade några timmar vid datorn igår kväll. Fick det jag ville utom en pennkjol till mig. Långa tröjan och koftan till mig och så en massa barngrejer. Där flera kanske passar bäst om det är en tjej som ligger inne i magen men... :) Får se vad som stannar i slutändan.

Frida sa...

Nope, not for me!

mis(s)match sa...

Här i Götet var det relativt lugnt. Många plagg kvar men inget jag ville ha. Och tyvärr drar dottern för stora storlekar numera! Gott kaffe däremot!

Malin sa...

Japp! V-ringad klänning som jag tänker kan hantera en åttamånadersmage på julafton, sidenkimonon, en hemlis (julklapp), ett plexiarmband, och en pytteliten kofta till den som ligger i magen. Mycket nöjd efter 30 minuter i Gallerians butik imorse.

Sara sa...

Svartvit kofta - allt fanns på mitt stora Lindex i stan vid lunch. Västeråsarna var inte så intresserade verkar det som :) Tur för mig. Det andra hoppade jag - för mycket glitter i.

Anonym sa...

Köpte fina tumvantar åt dottern hittade inget åt mig som jag gillade dock!

hallinbloggar sa...

Joda, blev en klänning! Kan mycket väl vara så att man tröttnar och ser plaggen på många, men men!

Malin sa...

Jahaja, den v-ringade var för stor, så den kommer att återlämnas. Försöker nog kolla efter en mindre, kanske är det fler som köpt för stor - fast ett steg neråt.

Linda K sa...

all: grattis alla nöjda, beklagara alla missnöjda!

malin: vänta nu! är det en bebis i antågande? GRATTIS!!!

A sa...

Hade inte tänkt köpa något, men nu blev jag ju lite sugen...kanske Gävle-borna inte varit på hugget och det finns något kvar.
Får nog ta en titt! :)

Unknown sa...

Ramlade förbi den lokala Lindexaffären i Linkebodas södra förorter idag, när jag var på väg till tandis med dottern. Och vips hade jag en klänning, fjärilsblus och färgglada fjärilsbrallor i fina påsen. Så det kan bli!

Unknown sa...

a: titta köster inget :)

marie: man får gratulera. verkar inte vara samma rykande åtgång utåt i landet som kring huvudstaden ;)